• Cupmaten DD t/m O
  • Omvang vanaf 60
  • Volledige collectie Freya Fantasie & Elomi
  • Gratis opsturen vanaf €75
  • Retourtermijn 90 dagen
  • Winkel in Breda
  • Top adviseurs
  • Naronnies sparen
SALE leuk of niet?

SALE leuk of niet?

03/08/2016

 

In mijn vorige blog schreef ik over al die verschillende type mannen die met hun vrouwen mee (moeten) komen naar de lingeriewinkel. Hun gedrag binnen en buiten de paskamer waar ze weten dat hun meisje de mooiste lingerie aan het passen is: nonchalant, ongemakkelijk, super geïnteresseerd of zelfs mee helpend en zoekend naar het ideale lingeriesetje of bikini. Geweldig! Even zoveel types kunnen we onderscheiden als het gaat om de SALE shoppers….

Wat een flut-bh

Natuurlijk SALE ruimt op in de winkel. Alle buitenmaatjes of minder goed lopende artikelen doe je als winkel lekker in de SALE. En niet zeuren over de korting die je geeft als winkel, want als het blijft hangen kost het nog veel meer geld, dat is onze filosofie. Dus weg ermee! Maar lieve mensen, als het dan in de opruiming komt, is het dan ineens niks meer waard voor jullie? Mag je er dan als klant een grote bende van maken en alles uit het rek trekken of gewoon op de grond pleuren? Moet je ons als adviseurs behandelen als sloofjes. “Geef me die eens”, Hee, help ’s effe”, “Wat een flut-bh’s verkopen ze hier” en ga zo maar door. HUH?!

Mag het licht uit?

Ik zweer het je, dit gebeurt echt zodra wij op 15 juli en 15 december de uitverkoop voor 6 weken  in de winkel hangen. Dat is toch niet normaal? Hoe zo pak je ineens 10 verschillende maten om te passen? Logisch dat ze niet goed zitten, want jouw bh maat is toch niet ineens anders omdat het is afgeprijsd? Hoe zo, wil je niet meer goed geadviseerd worden over de juiste maat en pasvorm en snauw je ons af? Omdat het is afgeprijsd? Het doet mij terugdenken aan de uitverkoopdagen na het faillissement van V&D en zij hun magazijnen leeg gingen verkopen en mensen met elkaar gewoon op de vuist gingen… Wij begrijpen er werkelijk geen snars van. En dan zijn er ook nog dames die kwaad worden omdat we “niks” meer hebben. Hallo, het is opruiming!!! Dat betekent laatste artikelen tegen mooie prijzen. Wil je meer keuze? Kom dan eerder! In deze periode zijn we iedere avond blij als het licht uit gaat van de winkel. “Dat was me weer een dagje wel”, verzucht team Naron als we moe de winkel uit lopen en nog even tegen elkaar mopperen over wat we vandaag weer hebben mee gemaakt.

Nieuwe collectie

SALE betekent het einde van een seizoen en dus ook het begin van een nieuwe. Dat geeft de burger meteen weer moed, want er komen weer vele leuke en nieuwe spullen binnen. En gelukkig zijn er ook heel veel leuke klanten die daar ook op zitten te wachten en weer zin hebben om de laatste trends, kleuren en prints te bewonderen, te passen en te kopen. Daarvan krijgen we weer volop energie en helpen je graag met het vinden van de mooiste setjes lingerie en badkleding. Bh bandjes stellen, borsten mooi laten vormen voor het slankste silhouet, cups passend krijgen voor het prachtigste decolleté, wat willen we nou als lingerieliefhebbers nog meer? Van deze klanten houden wij echt, geven alles en krijgen dan ook alles terug. Dat is heerlijk en dan genieten we weer van ons prachtige vak!

Wat voor type SALE shopper ben jij? Mail mij of laat het weten via Facebook. Ik ben super benieuwd…

Tot de volgende blog. Joane vR

Auteur: Joane vR

Terug naar de lijst

De week van Naron NIEUWSBRIEF

  • Beleef naron
  • Nieuwe collecties
  • Acties & SALE