• Cupmaten DD t/m O
  • Omvang vanaf 60
  • Volledige collectie Freya Fantasie & Elomi
  • Gratis opsturen vanaf €75
  • Retourtermijn 90 dagen
  • Winkel in Breda
  • Top adviseurs
  • Naronnies sparen
Heeft jouw bh een bounce reductie van 75% of meer?

Heeft jouw bh een bounce reductie van 75% of meer?

20/04/2016

Elke dag loop ik van en naar mijn werk met mijn hond Moos. Een echte eigenwijze beagle die voor een groot deel los loopt op de honden uitlaatplaats langs de singel. Naast die losloopstrook ligt een weg waar dagelijks tientallen joggers zich uitleven en hun best doen om aan hun conditie te werken. Aan mij is die inspanning niet besteed, maar ik probeer wel altijd up tempo te lopen zodat ik voel dat mijn hartslag omhoog gaat. Dan al, bij het sneller lopen dan gewoon wandelen dus, voel ik dat mijn borsten op en neer gaan en dus fikse ondersteuning van mijn bh kunnen gebruiken. Laat staan als je rent….

Toen ik enige tijd geleden een artikel las over een onderzoek van de Universiteit van Portsmouth waaruit bleek dat pijnlijke borsten één van de belangrijkste redenen is voor vrouwen om te stoppen met paardrijden en hardlopen of sporten in z’n algemeenheid, wist ik dat ik hierover wat moest schrijven. Hoezo dan? Draag een goede sportbh en je kunt weer doen waar je zo blij van wordt!

Ik zie dagelijks al die vrouwen die driedubbele topjes over elkaar dragen of die gewoon bijna blauwe ogen geslagen worden door hun eigen borsten die zo hard op en neer wippen bij elke stap die ze zetten. Dat is toch niet fijn? Ik kan moeilijk al die vrouwen elke dag weer aanspreken en hen een visitekaartje van Naron in de handen geven. Ik zou het graag willen hoor, vooral voor henzelf en het behoud van hun mooie stevige borsten. Weet je dat elke jump of bounce beschadiging aanbrengt aan je borstweefsel wanneer deze niet wordt opgevangen door een goede cup ondersteuning? Daarom is een goede sportbh essentieel. Je borsten doen ten eerste niet meer zeer, maar ten tweede is het veel gezonder omdat de huid van binnen niet wordt uitgerekt. Die beschadigingen kun je nooit meer herstellen en als de huid door het ouder worden zijn elasticiteit verliest, wat helaas bij niemand voorkomen kan worden, dan krijg je veel eerder hangborsten. Hartstikke zonde toch? En dus ook helemaal niet nodig!

Wij adviseren altijd een bounce reductie van minimaal 75% bij lichte sporten zoals fitness of wandelen. Daarvoor zijn de sportbh’s van Shockabsorber met level 4 en de Freya Active, een prima optie. Naarmate de spring intensiteit van de sport die je beoefent hoger wordt, dan heb je een hogere bounce reductie nodig. Dan moet de sportbh, zeker bij grote maten borsten, minimaal 80% zijn. Voorbeelden van sportbh’s die deze support geven zijn Freya Outwear (met beugel) en Panache Sport (met en zonder beugel). Voor de combinatie grote omvang en grote cupmaat is Elomi Energise dé oplossing.

In april, tijdens de jaarlijkse sportbh maand, geven wij extra aandacht aan deze belangrijke bh. Je krijgt dan korting (online code “sportbh16”) en een gratis sport gadget zoals handdoek of bidon. Via Facebook zijn er gave sportpakketten te winnen t.w.v. €90. Wil je meer weten over wat voor jou de beste sportbh is? Aarzel dan geen moment en laat je informeren.

 Reacties op deze blog of suggesties voor een volgende, ontvang ik graag via Facebook of info@naron.nl.

Tot BLOGwoensdag. Joane                                         

Auteur: Joane van Rijkhuizen

Terug naar de lijst

De week van Naron NIEUWSBRIEF

  • Beleef naron
  • Nieuwe collecties
  • Acties & SALE