• Cupmaten DD t/m O
  • Omvang vanaf 60
  • Volledige collectie Freya Fantasie & Elomi
  • Gratis opsturen vanaf €75
  • Retourtermijn 90 dagen
  • Winkel in Breda
  • Top adviseurs
  • Naronnies sparen
Kerststress, wat is dat?

Kerststress, wat is dat?

16/12/2015

In de winkel zagen we het alweer gebeuren rond Sinterklaas. Mensen die gestresst nog dit en nog dat moesten. Geen geduld om even tijd voor zichzelf te nemen en een goed passende en leuke bh uit te kiezen. Wat doe je jezelf toch altijd aan? Ik herken dit gelukkig helemaal niet. Een zeer prettige bijkomstigheid van het single zijn, haha!

 Ik hoef niet na te denken over bij wie ik welke kerstdag van hoe laat tot hoe laat moet zijn. Ik zit heerlijk op de bank met mijn katten op schoot te genieten van een rode Port. Hapje hier, hapje daar, beetje werken. Zalig die rust op deze 2 vrije dagen. Ook hoef ik niet winkel in en winkel uit omdat ik nog voor iedereen die kerstcadeaus moet kopen. Wie wil wat, kies ik wel het goede, ga ik niet over het budget? Herkennen jullie het allemaal al? Flex….. Het moet leuk en gezellig zijn. Ook wij, de winkels die jou ontvangen, hopen op wat relaxte klanten. Het zou een leuke en gezellige drukke tijd moeten zijn en niet alleen maar duk, snel en gehaast!!

 Wist je trouwens dat bij Naron het heel makkelijk voor je wordt gemaakt? Het lijkt een reclameverhaal, maar de bedoeling is alleen om je wat Kerst stress te ontnemen. Doe er dus mee wat je wilt, oké?!

 Ben je nog aan het nadenken over wat je moet vragen? Je kunt op je cadeaulijstje cadeaubonnen vanaf €10 zetten. Maar ze zijn uiteraard ook ideaal om te geven. We pakken ze leuk in et voila, het eerste gezellige cadeautje staat al onder de boom. Ook maken we het diegenen die het toch leuker vinden om een persoonlijk gekozen  setje te geven, heel makkelijk. Staat degene die het setje gaat krijgen in ons klantenbestand, dan kunnen wij namelijk de maten en eerder gekochte modellen terug vinden en heel gericht adviseren. Grote kans dat het altijd goed is wat je kiest of krijgt. Maar mocht het toch niet passen of niet in de smaak vallen, ook dan niet getreurd. Je mag het bij ons altijd terugbrengen, mits niet gedragen natuurlijk. En lukt het niet om er op dat moment direct iets anders leuks voor uit te kiezen, dan krijg je gewoon je geld terug. Ook van deze cadeautjes maken we natuurlijk iets moois voor onder de boom. We hebben zelfs leuke kleine cadeautjes zoals bijvoorbeeld de brallet, een bh portemonnee. Wel eens van gehoord? Het laatste waaraan ik op dit moment nog denk wat Naron voor je kan doen om het jou gemakkelijk te maken zodat je meer relaxed de feestdagen in gaat, is dat alles via www.naron.nl besteld kan worden. Wil je het ophalen in de winkel, geef dan aan dat het een cadeau is en wij zorgen dat het kant en klaar staat. Moeten wij het opsturen? Vermeld het ook dan als het een cadeautje is. Wacht alleen niet tot het laatste moment met bestellen, want alle bezorgdiensten draaien overuren en kunnen niemand garanderen dat ze zo snel leveren als normaal. Het zou natuurlijk super balen zijn als jouw mooie cadeau niet onder de kerstboom staat op het moment dat het moet!!

     

 Je snapt het waarschijnlijk al. Ik maak mij echt nergens druk om en kijk uit naar de feestdagen en de periode ervoor en erna. Gezelligheid en ontspanning alom. En wat het vooral in de winkel nog extra leuk maakt, is dat alle klanten die in het buitenland wonen dan vaak in Nederland hun familie bezoeken en dat combineren met hun jaarlijkse bezoek aan Naron in Breda. In het buitenland zijn grote maten nog altijd lastig te vinden zeker als het gaat over een grote maat bh of bikini met grotecups. Super leuk dat jaarlijkse weerzien van Johannesburg, Hongkong en Paramaribo. Een leuke en relaxte decembermaand voor iederen!

 Reacties op deze blog of suggesties voor een volgende, ontvang ik graag via Facebook of info@naron.nl.

 Tot BLOGwoensdag. Joane vR

Auteur: Joane van Rijkhuizen

Terug naar de lijst

De week van Naron NIEUWSBRIEF

  • Beleef naron
  • Nieuwe collecties
  • Acties & SALE