• Cupmaten DD t/m O
  • Omvang vanaf 60
  • Volledige collectie Freya Fantasie & Elomi
  • Gratis opsturen vanaf €75
  • Retourtermijn 90 dagen
  • Winkel in Breda
  • Top adviseurs
  • Naronnies sparen
Goed passende bh of bikini doet wonderen

Goed passende bh of bikini doet wonderen

28/10/2015

Ahum, nu al meteen een week te laat met mijn blog. Sorry…. Ik zat vorige week woensdag in Engeland bij Panache. Volgende week gaat de blog daarover!

Begin deze maand kwam ik terug gekomen van mijn vakantie in Macedonië. Altijd gaan Sharon en ik samen op vakantie op het moment dat het rustiger is in onze online en offline winkels. Macedonië is een mooi land met vooral hele aardige mensen. Wij zaten in een super kleinschalig hotel met slechts 12 kamers. De eigenaren waren altijd zelf aanwezig en deden alles om het de gasten naar de zin te maken. Heerlijk verwent worden is waar wij van genieten als we op vakantie zijn. Dat doet team Naron namelijk zelf ook altijd het hele jaar door als jij als klant bij ons komt. We vinden het belangrijk dat jij jezelf, net als wij in ons hotel, je volledig op je gemak voelt en alles durft en kunt zeggen of vragen. Vertel ons wat je wilt en wij proberen het te realiseren.

Wij moeten altijd wel even schakelen en vaak letterlijk onze ogen een beetje sluiten voor alles wat wij op vakantie zien aan slecht zittende bikini's, badpakken en bh's. Wij zijn natuurlijk verwend met al die mooie vrouwen die prachtig gevormd met de ideale badkleding of lingerie in hun grote maat de winkel bij ons verlaten ☺. Met een kleine maat is het al belangrijk om te zorgen dat je ondergoed en badkleding goed past, maar met een grote maat bh of grote bikini is dat helemaal essentieel. Het schudden van de borsten ziet er vaak oncomfortabel uit, maar ook niet altijd even appetijtelijk; oncomfortabel voor de draagster en onappetijtelijk voor diegene die naar haar kijkt. Toch?

Een vrouw wordt zoveel mooier wanneer haar borsten goed worden ondersteund door een bh of bikini die past. Niet alleen voelt het prettig aan je lijf, maar je lijkt veel slanker en wordt daardoor veel zelfverzekerder. En daardoor zal je stralen! Gelukkig weten jullie als bekenden van Naron dat als geen ander. Jullie weten dat de beugels mooi rond je borst moeten aansluiten en niet aan de zijkant mogen prikken in de borsten of in je armen. Jullie weten dat de cups bovenop mooi gevuld moeten zijn zonder dat hij snijdt bovenop de borst of dat er ruimte over is en je plooitjes hebt. Jullie weten ook dat de omvang zo strak hoort te zitten dat de bh perfect op zijn plaats blijft als jij je armen in de lucht steekt. Dan mag de bh of bikini onder je borsten nooit open staan en op je rug niet omhoog kruipen. Alleen dan voelt de bh of bikini, ook in een grote maat, lekker aan je lijf en dus voel jij je lekker.

En wat is er nu fijner dan op je vakantie waarin je volledig relaxed bent jezelf ontspannen en mooi te voelen omdat je lingerie en badkleding perfect zitten?! Geeft ons zelf op vakantie ook meer rust als iedereen er (ooit?) zo mooi bij loopt, hahaha….

Reacties op deze blog of suggesties voor een volgende, ontvang ik graag via Facebook of info@naron.nl

Tot BLOGwoensdag.

Auteur: Joane van Rijkhuizen

Terug naar de lijst

De week van Naron NIEUWSBRIEF

  • Beleef naron
  • Nieuwe collecties
  • Acties & SALE