• Cupmaten DD t/m O
 • Omvang vanaf 60
 • Volledige collectie Freya Fantasie & Elomi
 • Gratis opsturen vanaf €75
 • Retourtermijn 90 dagen
 • Winkel in Breda
 • Top adviseurs
 • Naronnies sparen
Vrouwengedachten tijdens het bikini shoppen

Vrouwengedachten tijdens het bikini shoppen

08/03/2017

Op Fashionchick.nl kwam ik een artikel tegen over 20 gedachten die vrouwen hebben tijdens het shoppen van een bikini. Ik moest er hard om lachen, maar mijn gedachte was meteen: “Hier móet ik over bloggen!”. Wij kunnen natuurlijk niet in het hoofd van klanten kijken, maar ik denk serieus dat ze zomaar eens ontzettend waar kunnen zijn. En dat het geen reet uitmaakt of je dik of dun bent, een kleine of grote cupmaat hebt. Het lijkt me daarom geweldig om er een aantal voor je te bespreken. Herkenbaar deze gedachten?

 

 1. Een bikini shoppen of een nieuwe jeans. Wat vind ik eigenlijk erger?
 2. Wow, een passende top én broekje! My lucky day.
 3. Is dit een kindermaat  of zo?
 4. €60,=. En dat alleen voor het topje? Say what?!
 5. Bestaan er überhaupt flatterende badpakken?
 6. Ieuw. Hoeveel hebben dit bikinibroekje al voor mij gepast (zonder ondergoed)?
 7. Ik moet nu echt gaan voor een waxbeurt (auw).
 8. Echt?! Is dit ‘mode’ dit seizoen? Is er echt niks leukers?
 9. WTF? Waarom verkopen ze nog alleen bikini setjes en niet los? Mijn borsten en billen hebben echt niet dezelfde maat!
 10. OMG! Zie ik er echt altijd uit als een zombie?
 11. Spiegels zijn de meest vreselijke uitvinding EVER.
 12. Waarom doe ik mezelf dit aan? Moet ik echt een nieuwe bikini hebben?
 13. Yes, deze bikini is perfect. Ik doe hem nooit meer uit.
 14. Mmm, misschien toch eerst nog een paar squats doen?
 15. Waarom van die vreemde cut-outs?
 16. Welke sadist heeft het licht in een paskamers bedacht?
 17. Misschien toch die oude bikini nog een jaartje doordragen...
 18. Waarom was dit ook alweer een goed idee?
 19. Misschien toch mijn sportschool abonnement weer verlengen?
 20. Is online bikini shoppen de oplossing voor mij?

 

Wow, een passende top én broekje! My lucky day.

Wat erg dat er nog steeds zoveel vrouwen zijn die dit denken. Hoezo toch? Als je als winkel alles los prijst kun je mixen en matchen zoveel je wilt. Alle maten, alle modellen en ook zelfs series door elkaar die qua kleur en look bij elkaar passen. Dat is toch zoals het overal zou moeten zijn? Bij ons kan dat gewoon…

€ 60,=. En dat alleen voor het topje? Say what?!

Dat is waar, maar jouw bikini moet je zien als kledingstuk. En dan ook nog eens een kledingstuk met de functie van een bh. Dus heeft hij gewoon een goed design nodig waarbij jouw borsten de perfecte support krijgen, zeker een grote maat bikini of badpak. Denk je ook niet dat dit een stuk lekkerder zit waardoor jij je, zelfs in bikini, zelfverzekerd voelt? Daarnaast is het bij ons ook nog eens zo dat de stoffen die onze merken gebruiken, uniek voor hen worden geproduceerd. Dat allemaal samen maakt de prijs.

 

Bestaan er überhaupt flatterende badpakken?

Kijk, als je stevig bent of grote borsten hebt, dan is dat natuurlijk een feit. Dat kun je nu eenmaal niet verbergen. Maar dat hoeft toch ook helemaal niet? Wij zeggen altijd dat er dan lekker veel is om van te houden ☺! Dit neemt uiteraard niet weg dat elke vrouw er op haar mooist uit wil zien. Vergis je niet, dit geldt echt niet alleen voor vrouwen met een grote maat borsten, billen of allebei. Wat telt is dat de bikini of het badpak dat je kiest perfect bij jouw past. Niet alleen qua stijl, maar vooral ook qua maat. Kies de juiste maat en pasvorm en het zit heerlijk en laat altijd jouw vormen perfect uitkomen. Als iets perfect zit, laat het je slanker lijken. Zeker met een grotere maat. Dus laat je adviseren. Als het goed is kent ieder winkelteam haar modellen en weet precies bij wie wat het mooiste staat. Het is onze passie om vrouwen stralend de winkel ut te laten gaan, dus we helpen je hierbij ook nog eens écht super graag! Overigens hebben wij echte corrigerende badpakken die natuurlijk net als shapewear altijd zorgen voor een slanker figuur. Goede voorbeelden hiervan zijn de badpakken van Miraclesuit, Elomi en Ulla.

 

Ieuw. Hoeveel hebben dit bikinibroekje al voor mij gepast (zonder ondergoed)?

Onze badkleding merken zorgen altijd dat er een plak kruisje in hun bikini slips zit. Toch is het evenmin fris als vrouwen zonder ondergoed met hun blote … op dit kruisje komen. Ook dan wordt het weer onhygiënisch. Daar letten wij dus altijd op in de paskamer. Vaak zeggen we het erbij als de pas sessie begint, maar natuurlijk weten de meesten het. Als we het merken in de paskamer, dan zullen we altijd vragen om toch ondergoed eronder te dragen. Wil je goed zien hoe de bikinislip staat dan is daar namelijk een simpel trucje voor. Je doet de bikini slip over je ondergoed. Daarna trek je jouw eigen ondergoed er aan de zijkant van je benen onderuit. Tot halverwege je bovenbeen is het beste, want dan zie je het beste hoe de bikini slip qua vorm is en of hij mooi aansluit op je buik en billen. Slim toch?

 

Waarom doe ik mezelf dit aan? Moet ik echt een nieuwe bikini hebben?

Hoezo stel je jezelf deze vraag? Natuurlijk moet je ieder jaar een nieuwe bikini hebben. En misschien wel meer dan 1. Je gaat toch ook niet ieder jaar met dezelfde shirtjes op vakantie? En tijdens de vakantie draag je toch ook niet elke dag dezelfde kleding? En als het goed is heb je jouw bikini het meeste aan van allemaal. Hoezo heb je er dan maar eentje en hoe zo verwen je jezelf niet ieder jaar met een leuke nieuwe look? Daarbij is badkleding altijd elastisch en na een seizoen zonnebaden zijn de stoffen vaak al wat uitgerekt en verliezen hun support. Niet fijn en niet fraai, zeker niet als jij een bikini met grote cups draagt.

 

Is online bikini shoppen de oplossing voor mij?

Dat zou zomaar kunnen. Maar als je onze tips en vlogs bij onze bh calculator bekijkt over het passen van een bh, dan snap je waarschijnlijk al dat het niet gemakkelijk is om de juiste maat en pasvorm zelf te kiezen. Dus misschien verstandig om je eerst daarover eens goed te laten adviseren in een winkel? De onze? Daarna weet je veel beter waarop je moet letten en zou het online kopen van een bikini of bh zeker tot jouw mogelijkheden kunnen behoren. Nadeel blijft altijd dat je vaak meer dingen wilt en soms moet passen voor de juiste match. Dat is het nadeel bij online winkelen van lingerie en badkleding. Dat kan leiden tot heen en weer sturen. It’s up to you…

 

Een wat langere blog dan je van mij gewend bent, maar ik heb hem met ontzettend veel plezier geschreven. Ik hoop dat jij hem met evenveel plezier hebt gelezen en je er jouw voordeel mee doet. Dat je weer een stuk wijzer bent geworden over alle mogelijkheden die er zijn en dat je vooral lol zult hebben met bikini’s shoppen. Wij zijn al helemaal klaar voor het nieuwe badkleding seizoen. Kijk maar eens snel op onze website naar de nieuwste badkleding.

 

Toch nog vragen naar aanleiding van deze blog? Reacties of tips? Of wil je nog andere gedachten uitgewerkt zien door mij? Mail mij of laat het weten via Facebook. Ik vind het super om van je te horen…

 

Tot de volgende BLOG. Joane vR

 

Auteur: Joane vR

Terug naar de lijst

De week van Naron NIEUWSBRIEF

 • Beleef naron
 • Nieuwe collecties
 • Acties & SALE