• Cupmaten DD t/m O
  • Omvang vanaf 60
  • Volledige collectie Freya Fantasie & Elomi
  • Gratis opsturen vanaf €75
  • Retourtermijn 90 dagen
  • Winkel in Breda
  • Top adviseurs
  • Naronnies sparen
De zoektocht naar corrigerende badpakken met grote cups

De zoektocht naar corrigerende badpakken met grote cups

22/03/2017

Het is lente! Het zonnetje schijnt al lekker, warmte op je gezicht, terrasje pakken of even lekker in de tuin. Denk je dan ook alweer aan de zomer? Aan vakantie… Ik wel, maar denk je ook al aan je bikini of badpak. Met een grote cupmaat is dat niet altijd makkelijk en als je ook nog een corrigerend badpak wilt, wacht dan niet te lang!

 

Belangrijk bij een corrigerend badpak kopen

Sinds enige tijd hebben wij in onze nieuwsbrief een rubriek die “Tip van de Week” heet. Daarin geven we antwoord op een vraag of opmerking van klanten en laatst ging dat over een corrigerend badpak met een rokje. Een corrigerend badpak is namelijk super mooi. Natuurlijk is het effect het grootste als je wat meer body hebt, maar ook als je slank bent geeft een corrigerend badpak veel extra’s voor een mooi figuur. En als je een grote cupmaat draagt dan is het effect nog sterker, je lichaam wordt mooi glad gevormd en je vrouwelijke vormen extra geaccentueerd. Als een diva aan het zwembad dus…

 

Natuurlijk is corrigerende badmode gemaakt van dikker en minder elastisch materiaal. Het is goed om daarmee rekening te houden als je het snel warm hebt in de zon. De modellen zijn door het materiaalgebruik vaak wel wat klassieker, in de zin van tijdloos, met een hogere rug en zo. Kies dan voor een vrolijke print! Een print laat je trouwens sowieso altijd slanker lijken omdat huidplooien worden gecamoufleerd. Mijn favoriete merken zijn Miraclesuit, Ulla en Elomi. Als je deze merken bekijkt, dan snap je wel wat ik bedoel met klassieker. Is dat niet jouw stijl, dan weet heb ik nog wel wat tips.

 

Soorten en modellen badpakken

Als je toch een goede cover wilt, maar wel wat hips dan kun je ook kiezen voor het 2-delige badpak oftewel een tankini. Daarin heb je veel leuke variaties. Je kunt ze combineren met jouw favoriete model bikinislip. De tip die wij de klant gaven over het badpak met het rokje was om bijvoorbeeld een grote maten tankini te combineren met een skirted briefoftewel een bikinibroekje met rokje. Hoe leuk is dat? Een goede cover voor je billen en bovenbenen en draag je ze met een toffe bikinitop, dan ben je toch helemaal hip? Deze bikinislips met rokje kun je heel vaak op allerlei manier dragen. Als ze met touwtjes aan de zijkanten zijn dan kun je ze asymmetrisch dragen voor een nog slanker effect. Je kunt ook beide kanten helemaal optrekken voor een soort wrap effect. Ga je wat drinken, dan doe je de touwtjes los en wordt het een echt rokje waarmee je goed gekleed op het terras verschijnt.

 

Ready for the summer

Volgens mij genoeg inspiratie voor de zomer van 2017. Maar ik ga zeker nog meer bloggen over grote maten badmode. Er zijn deze zomer zoveel leuke nieuwe trends te ontdekken, dus blijf me volgen…

 

Wil je nou meer weten naar aanleiding van deze blog? Kijk dan eens hier of mail mij of laat het weten via Facebook. Maar vooral ook ben je super welkom in Naron Breda waar we je graag helpen met het kiezen van jouw nr. 1 badpak, bikini of tankini.

 

Tot BLOGwoensdag! Joane vR

Auteur: Joane vR

Terug naar de lijst

De week van Naron NIEUWSBRIEF

  • Beleef naron
  • Nieuwe collecties
  • Acties & SALE