• Cupmaten DD t/m O
 • Omvang vanaf 60
 • Volledige collectie Freya Fantasie & Elomi
 • Gratis opsturen vanaf €75
 • Retourtermijn 90 dagen
 • Winkel in Breda
 • Top adviseurs
 • Naronnies sparen
Gastblogger Arianne aan het woord

Gastblogger Arianne aan het woord

17/02/2017

In deze rubriek geeft Naron gastbloggers een podium. Schrijf met, voor en over ons. Is dat ook iets voor jou? Neem dan snel contact met me op via email of bel!

 Nu op het podium: Arianne Gelderblom!

 

Hai, ik ben Arianne! Ik woon met vriend en twee katten in 's-Hertogenbosch. In het dagelijks leven werk ik als communicatiemedewerker en bloggen doe ik als hobby. Hoewel ik in de gezelligste stad van Brabant woon, reis ik minimaal twee maal per jaar af naar Breda. Omdat het daar ook gezellig is natuurlijk, maar vooral vanwege Naron; de enige lingeriezaak die ik ken waar ik altijd slaag. 

 

Ik blog in de eerste plaats omdat ik schrijven erg leuk vind. Maar gelezen worden maakt het nog veel leuker! Ik hoop de lezers van mijn blogs herkenning of juist een eyeopener te bieden, zonder mezelf té serieus te nemen; cynisme en een beetje zelfspot zijn mij niet vreemd. Bloggen over (grote maten) lingerie blijkt voor mij vooral het verwoorden van frustraties en uitdagingen te zijn, want meer dan eens heb ik mij een 'bijzonder geval' gevoeld met mijn bescheiden G-cupje. Dat kan niet anders dan herkenbaar zijn voor heel veel vrouwen! Gelukkig kennen mijn blogs altijd een happy end!

 

BLOG archief:

 • Bikiniseizeon (17/2/2017)
  Het bikiniseizoen begint in de winter. In de winkels tenminste. Ik kan daar maar niet aan wennen. Waarom niet gewoon in de zomer deze zomerse kledij aanschaffen?
  Noot Naron: Bij ons kun je echt het hele jaar terecht voor je badkleding, omdat met een grote cupmaat bikini's of badpakken helemaal moeilijk te vinden zijn. Daarom kun je ook hartje zomer in Naron Breda én online bikini's kopen bij ons!
 • Lingeirenostalgie (05/01/2017)
  Ik was het bijna vergeten hoe de kwaliteitslingeriezaken vroeger waren. Die korsetterieën, met van die degelijke verkoopsters. Tot ik er in België nog eentje tegenkwam. Pure nostalgie. Het had wel wat. Maar Naron heeft meer!

 • De Sport BH Challenge (14/10/2016)
  Sporten kan best een uitdaging zijn als je grote borsten hebt. Een goede sport bh helpt! Maar ook het vinden en zelfs aandoen van een goede sport bh blijken een uitdaging.
 • Dubbel D is niet groot (24/8/2016)
  In de hoofden van veel mensen lijkt het zo te zijn dat je borsten zo indeelt: A is klein, B en C zijn gemiddeld en D is groot. En dan is er nog DD. Dat is Echt Heel Groot. Die beeldvorming is hardnekkig, maar wij weten wel beter… toch?
 • Meten is geen weten (1/8/2016)
  Het bepalen van de juiste BH maat is best lastig. Het is niet voor niets dat veel vrouwen de verkeerde maat dragen. Met enkel een meetlint en een maattabel kom je er niet. Hoe vind je dan wel een goed passende BH?
 • De lingerie professional (10/7/2016)
  Niet alleen BH’s in grote cupmaten zijn schaars in veel lingeriezaken. Ook het vinden van een lingerieverkoopster, die weet waar ze over praat, ‘valt nog niet mee. Lees en huiver!
 • Onderwijs in ondergoed (22/6/2016)
  Goed passend ondergoed heeft veel invloed op hoe je eruit ziet; het doet wonderen voor je figuur en je uitstraling. Toen ik die les had geleerd begon mijn zoektocht naar goedpassende lingerie… wat met een grote cupmaat niet altijd even eenvoudig bleek.

 

Auteur: ariannewoordvoorwoord.blogspot.nl

Terug naar de lijst

De week van Naron NIEUWSBRIEF

 • Beleef naron
 • Nieuwe collecties
 • Acties & SALE