• Cupmaten DD t/m O
  • Omvang vanaf 60
  • Volledige collectie Freya Fantasie & Elomi
  • Gratis opsturen vanaf €75
  • Retourtermijn 90 dagen
  • Winkel in Breda
  • Top adviseurs
  • Naronnies sparen
Gastblogger Leonieke aan het woord

Gastblogger Leonieke aan het woord

17/03/2017

In deze rubriek laat Naron gastbloggers aan het woord op hun eigen podium. Schrijf met, voor en over ons. Is dat ook iets wat jij graag doet? Neem dan snel contact met me op via email of bel!

 

Nu op het podium: Leoniek Kalkman!

 

Mijn naam is Leonieke en ik woon samen met mijn vriend en mijn hond in het Vlaamse Aalst. Gekend van de jaarlijkse carnaval en de ajuinen. In 2005 ben ik vanuit het mooie Nederland voor de studie naar Vlaanderen verhuisd en ik ben niet meer teruggekomen.

 

Voor de kost help ik mijn collega's bij hun computerproblemen en in mijn vrije tijd ben ik vrijwilliger bij de Epilepsie Liga. Bloggen ben ik gaan doen omdat schrijven leuk is. Dat geldt waarschijnlijk voor alle bloggers, maar ook omdat ik merkte dat ik af en toe een platform nodig had voor mijn mening. Een mening die over zoveel verschillende dingen gaat, maar altijd besproken kan worden bij een kopje thee, dus Op de thee bij Le werd geopend. Natuurlijk hoop ik dat deze mening gelezen wordt, dan weet je dat je niet voor niets schrijft, herschrijft en schrapt.

 

Hoe ik nu hier op deze blogpagina ben beland? Borsten zijn leuk, interessant, veelzijdig en bijgevolg een onderwerp waar veel over gesproken kan worden. Wat tussen de soep en de patatten geregeld gebeurt. Toen ontstond Boobielicious, een rubriek over borsten en alles dat er mee te maken heeft.

 

BLOG archief:

 

Auteur: opdetheebijle.be

Terug naar de lijst

De week van Naron NIEUWSBRIEF

  • Beleef naron
  • Nieuwe collecties
  • Acties & SALE