Cupmaten DD t/m O
Omvang vanaf 60
Gratis opsturen vanaf €75
Retourtermijn 90 dagen
Winkel in Breda
menu

 

Even voorstellen
Wij zijn Thom en Lotte, twee studenten van Avans hogeschool te 's-Hertogenbosch. Wij zitten in ons laatste leerjaar en zijn bezig met twee verschillende onderzoeken voor Naron. Onze onderzoeken gaan over het retourproces van Naron en over de lingeriewinkel van de toekomst.

We zijn geholpen met zoveel mogelijk ingevulde vragenlijsten. Daarom hebben we een winactie gekoppeld aan de enquête. Er zijn 10 klanten die 500 Naronnies kunnen winnen die toegevoegd zullen worden aan je Mijn Naron account. Dit staat gelijk aan maar liefst 5 euro korting.

Door deze enquête in te vullen, zal je ons en Naron enorm helpen met het onderzoek. De enquête is volledig anoniem en neemt ongeveer 5 minuten van je tijd in beslag.

 

 

Lieve lingerie lover,
Ben je begonnen met het invullen van de enquête voor onze afstudeerstagiaires? Geweldig, daar maak je ons echt blij mee! In deze nieuwsbrief gaan we je, hopelijk weer op veel manieren, inspireren. Dat doen we deze maand al 25 jaar. Ongelofelijk hoe snel de tijd is gegaan!

We showen je onze prachtige nieuwe grote maten lingerie in heerlijke herfsttinten. Je leest over onze team meeting van afgelopen week die ging over onze feestweek van 23 t/m 31 oktober, onze doelen en kernwaarden en een grote verrassing van Nathalie & Sharon aan het einde.

Nathalie verteld meer over hoe ze zich laat begeleiden en inspireren door de nieuwe generatie brains. Naron deelt graag haar kennis. Dat merk je ook als je bij ons werkt en doen we meteen een oproep om deel te worden van ons team.

Volgende week is de kick-off van ons 25e verjaardagsfeestje. We gaan echt uitpakken met give-aways, kortingen en winacties waarmee je 1 jaar gratis lingerie kunt winnen! Ben jij de dagen al aan het aftellen? Wij wel! 

 

LAAT JE INSPIREREN MET ONZE NIEUWE COLLECTIE

 

Vrouw op wasmachine in elomi matilda plunge BH in donker rood   vrouw leunend tegen gele muur in elomi lingerie priya sexy plunge BH in zwart

Shop nu! Elomi Matilda   Shop nu! Elomi Priya

 

vrouw met hand op heup in sculptresse lingerie chi chi balconette BH in lavendel kleur met bloemen   vrouw met hand tegen muur in panache lingerie tango balconet BH in fel rood

shop nu! Sculptresse Chi chi   shop nu! panache tango

 

NARON LAAT ZICH INSPIREREN DOOR STUDENTEN, THE NEXT GENERATION

 

v.l.n.r Nathalie, lotte en thom in Naron voor de rode lingerie wandMinor Digital Marketing & IT
Op dit moment begeleid Nathalie 2 afstudeerstagiaires en een studentengroep aan Fontys Hogeschool Eindhoven,
die de minor 'Digital Marketing & IT' volgen. Deze groep bestaat uit jongens en meiden vanuit allemaal verschillende studierichtingen. De groep die aan onze opdracht is gekoppeld volgt studierichtingen als Software Engineering, Media & Design,  Communicatie & Multimedia Design, Mechatronica, Human Resource Management, Communicatie en Commerciële Economie. Een bak kennis van jewelste om vanuit al deze verschillende disciplines
ons vraagstuk aan te vliegen: 'Hoe kunnen we retouren voorkomen en hoe maken we het retourproces voor de klanten van Naron zo prettig mogelijk?'

Afstuderen bij Naron
Lotte en Thom die beiden afstuderen aan Avans Hogeschool ’s-Hertogenbosch zullen hun opleiding Ondernemerschap & Retail Management bij Naron afronden, ieder met hun eigen opdracht. Zij zijn begin september gestart. De minor-studenten sluiten met hun project volledig aan op de afstudeeropdracht van Lotte. Zij gaat proberen antwoord geven op de vraag hoe we onze retouren kunnen verlagen en wat er nodig is om het retourproces te verbeteren. Zodat het nog aantrekkelijker wordt om bij ons (online) te shoppen. 

Thom onderzoekt onze lingeriewinkel van de toekomst. Wij hebben daar een beeld bij en hij wil erachter komen of dit inderdaad aansluit bij jouw behoefte als onze klant *|FNAME|*. Daarvoor doen ze onderzoek en in deze nieuwsbrief vind je daarom hun oproep om ze te helpen met het invullen van de enquête. Zo help je ons met het vinden van een aantal antwoorden op vragen die nodig zijn om Naron 3.0 proof te maken.☺

Klaar voor Naron 3.0
Naron wil innovatief zijn. Niet alleen met haar collectie, maar ook met haar winkelconcept. Een goed voorbeeld daarvan is de verandering van ons team naar zelfsturend werken. Iets dat je in de retail niet veel ziet. Onze team meetings, zoals je elders in deze De Week van Naron kunt lezen, zijn daarvan een belangrijk onderdeel. Zeker nu het vinden van nieuwe gepassioneerde collega’s steeds lastiger wordt. We willen jou immers die topservice blijven geven die je al 25 jaar van ons kent.

We borrelen van de ideeën. Samen met ons team, met studenten en vooral met jou, willen we doorgroeien… Ben je erbij? Vul dan de enquête van Lotte en Thom in en maak kans op extra gratis shoptegoed!

 

TIJDENS ONS WERK OVERLEG INSPIREREN WE ELKAAR

 

Kernwaarden Naron: service, advies, zelfvertrouwenOnze doelen
Door corona deden we onze werkoverleggen een tijd digitaal en wat minder vaak. Afgelopen dinsdag hadden wij weer een team meeting bij Naron, hier in bespraken we met elkaar alles waar we tegen aan lopen op het werk en bedenken hier oplossingen voor. Samen kijken we naar de toekomst van Naron. Waar willen we naartoe en wat zijn onze doelen.

Naron = service, advies & zelfvertrouwen
We begonnen met de vraag: ‘Wat zijn de kernwaarden van Naron?’ Iedereen heeft de voor haar belangrijkste kernwaarden opgeschreven. Daarna zijn we deze gaan onderverdelen. Duidelijk werd dat onze service, het advies en het zelfvertrouwen dat we geven door met jou de perfecte BH te vinden, onze pijlers zijn.

Groeien naar zelfsturend en minder werkdruk
Na corona is alles toch wel anders geworden. Klanten zijn veranderd in hun shopgedrag en van ons wordt veel gevraagd. de doelstelling van deze avond was om samen tot inzichten en oplossingen te komen. Hoe we onze werkdruk kunnen verdelen door nog beter samen te werken met elkaar en anderen buiten Naron. Er zijn veel wegen die naar Rome leiden en we hebben hier allemaal zelf invloed op!

Grote verrassing
Verder hebben we alle toffe jubileumacties besproken. Aan het einde kregen we nog een grote verrassing: een weekendje weg met het hele team, ergens aan zee!! Dat gaat gezellig worden...

Jou gaan we van 23 t/m 31 oktober verrassen. We gaan flink uitpakken. Hou dus je mailbox, de website en onze socials goed in de gaten!

 

WERKEN BIJ NARON

 

Uitbreiding van team Naron
Het is natuurlijk een hele gekke tijd geweest door corona. En nee, we zijn er nog niet maar kijken wel vol positiviteit uit naar de toekomst. We waren al onderweg naar het vormgeven aan een zelfsturend team en hebben mooie ideeën over de lingeriewinkel van de toekomst. Door de komst van corona en stond alles even op losse schroeven. Nu we weer behoorlijk terug naar normaal zijn, willen wij doorpakken. Daarom hebben we nieuwe hulptroepen nodig!☺

Versterking voor ons verkoopteam
Om te beginnen zoeken we versterking voor ons verkoopteam. Eigenlijk vinden we onszelf geen verkoopsters: “We verkopen geen BH’s maar geven zelfvertrouwen!”. We delen onze kennis van, en passie voor lingerie en badkleding met iedereen die onze winkel in hartje Breda bezoekt. We zijn gespecialiseerd in grote cupmaten wat betekent dat de kleinste cupmaat E is en dat we van hele smalle omvangsmaten (60) tot de grotere (95/100) voor de vollere dames gaan. Als je al die omvangsmaten combineert met al die cupmaten die t/m cup O doorlopen, dan weet je wel hoeveel BH’s we hebben hangen. Vandaar dat we ook een mooie grote winkel van ruim 165 vierkante meter hebben. 

Passie & inspiratie
Hierboven in deze nieuwsbrief lees je over ons werkoverleg van afgelopen dinsdag en hoe we vol ideeën zitten voor de toekomst. Ook lees je in deze De Week van Naron over hoe we een kweekvijver willen zijn voor studenten die hun kennis verder kunnen uitbreiden met te gekke projecten. Voor jou als collega is er zeker alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Niet alleen op het gebied van lingeriekennis, wat natuurlijk als eerste de volle aandacht krijgt, maar ook om jezelf verder te kwalificeren. 

Ben jij die gepassioneerde teamplayer die altijd nieuwsgierig is en haar kennis wil uitbreiden? Sta je positief in het leven en is body positivity je op het lijf geschreven? Echt, dan moet je snel onze vacature bekijken en solliciteren!

vacature banner, werken bij Naron. vacatures

Opruimhulp
Wij zeggen altijd “jong geleerd is oud gedaan”. Voor de allerjongsten die op zoek zijn naar hun eerste baantje hebben wij op zaterdag een plekje voor een opruimhulp. Dit betekent dat je de winkel helemaal doorloopt en alles recht en terug op maat hangt. Tussendoor ruim je de door klanten gepaste BH’s en badkleding op. Je zorgt dus dat je collega’s weer snel de goede producten op de juiste plek terug kunnen vinden en dat alles er super netjes bij hangt waardoor de klanten zin krijgen om te gaan passen. Heel belangrijk werk dus! Ook krijg je personeelskorting als je jouw behaatjes bij ons koopt. Wanneer je 16 jaar wordt of bent, dan kun je later doorstromen naar de kassa en wie weet ga je ooit zelfs klanten helpen bij het vinden van hun perfecte BH of bikini. Stuur je berichtje met een foto snel naar ons…

Vragen?
Heb je vragen of wil je meer over ons werk en het team weten? Loop dan eens binnen bij Naron Breda en vraag het aan je toekomstige collega’s Zij kunnen je er als geen ander over vertellen en vinden het ontzettend leuk en fijn dat ze zelf bijdragen aan het samenstellen van die ultieme club collega’s. Check team Naron…

 

KLANTEN INSPIREREN KLANTEN

 

In de TOP 3 updaten we je over onze bestsellers van de afgelopen weken. Jullie waren in een kleurrijke bui! Met op nummer 1 de Freya Snapshot in donkergroen. Op de 2de plaats de Sculptresse Estel in donkerpaars en last but not least de Gossard Encore in blauw. Geïnspireerd? Klik dan snel op jouw favoriet en bekijk alle items.

 

Freya lingerie snapshot demi padded bh in donkergroen     sculptresse Estel balconet BH in donker paars      gossard ultra plunge BH encore in blauw kant met beigeondergrond

 

Wist je dat
...Jullie met 28 donaties al meer dan € 115 hebben ingezameld voor Pink Ribbon door te doneren bij je aankoop bij Naron Breda? Online kun je doneren via onze Pink Ribbon collectebus...
Wist je dat
…84% van de vrouwen niet alle 12 signalen herkent die kunnen duiden op borstkanker? Weet ze allemaal…
Wist je dat
…Wij al langer kijken of deze moderne borstprotheses iets zijn om op te nemen in ons assortiment? Wat vind jij? Proudbreast is ontwikkeld door en voor vrouwen na borstkanker…
Wist je dat
...Wij 25 jaar geleden de term body positivity al omarmden? Curvy modellen zijn hot. Wij vergeten ook de slanke vrouwen met alleen curves bij hun borsten niet! De curvy modellen van nu zijn overal voller. Dit zijn de meest bekende van het moment...
Wist je dat
…Schoolboekenmakers mogelijk lesstof censureren? De bikini werd vervangen door een sok…
Wist je dat
…In deze tijd je overal pompoenen ziet? Zelfs met een decolleté…

Wist je dat
...Breda altijd bruist? Check de UITagenda of Bezoekbreda.nl

Wist je dat
…Wij de meeste van deze wist-je-datjes ook maar gewoon tegenkomen op internet? We checken niet de bronnen, dus blijf alert en nadenken of iets waar of niet helemaal waar zou kunnen zijn! 

 

 

iDeal Visa MasterCard Bancontact Fashion Cheque Klarna Sofort Banking
Jouw winkelwagen (0)

We zien hetzelfde product in twee maten in je winkelwagen. Kom ze gerust passen bij ons in de winkel of virtueel via onze online passessie.

Bestel nog voor € 75.00 om geen verzendkosten te betalen binnen Nederland
 
Totaal 0.00
Verder winkelen
Bestellen
Extra controle