• Cupmaten DD t/m O
  • Omvang vanaf 60
  • Volledige collectie Freya Fantasie & Elomi
  • Gratis opsturen vanaf €75
  • Retourtermijn 90 dagen
  • Winkel in Breda
  • Top adviseurs
  • Naronnies sparen
Bloggen en vloggen, een nieuwe tak van sport

Bloggen en vloggen, een nieuwe tak van sport

07/10/2015

Dit is mijn eerste blog voor Naron. Ik ga voor Naron bloggen onder het pseudoniem Joane van Rijkhuizen. Mijn echte naam is Nathalie Richheimer en ik ben samen met mijn zus Sharon, mede eigenaar van Naron. Simpel hè?! Nathalie en Sharon = Naron. Joane is mijn tweede naam en de achternaam van mijn pseudoniem is een vrije vertaling van de oorspronkelijke achternaam van mijn zus en mij.

Het schrijven van blogs is voor zowel mij persoonlijk als voor Naron een nieuwe tak van sport en zie ik als een grote uitdaging. Deze zomer deden wij diverse oproepen via onze wekelijkse nieuwsbrief De Week van Naron en Facebook. Daaruit kwamen veel leuke onderwerpen naar voren die men wel in een blog besproken zou willen zien. Schrijven van teksten zoals die op de website en de teksten van de DWvN, vind ik heel leuk om te doen. Ook schrijf ik alle zakelijke documenten en andere artikelen zoals persberichten en dergelijke. Maar bloggen is toch echt heel wat anders. Graag wil ik die actueel en persoonlijk proberen te maken. Het is de bedoeling om eens in de 2 weken op woensdag een nieuwe blog te schrijven die ook afgewisseld kan worden met een vlog. Ik ga mij laten inspireren door dingen die ik zowel in mijn privéleven als ook in de winkel of via de media hoor en zie. Daar wil ik proberen een vertaalslag te maken naar alles wat met Naron en haar doelgroep te maken heeft. Het zal dus gaan over winkelen, lingerie, badkleding, grote maten, grote cupmaten, grote maten bh’s met bijpassende slips en andere accessoires, handige hulpjes en tips bij het wassen, het passen, maar vooral ook over actuele onderwerpen waar Naron feeling mee heeft. Helpen jullie mij op weg? Ik zal aan het einde van elke blog vragen om feedback zowel inhoudelijk als op de manier waarop het is geschreven. Samen komen we er dan toch wel?

Reacties op deze eerste blog of suggesties voor een volgende ontvang ik graag via Facebook of info@naron.nl
Tot BLOGwoensdag.

Auteur: Joane van Rijkhuizen

Terug naar de lijst

De week van Naron NIEUWSBRIEF

  • Beleef naron
  • Nieuwe collecties
  • Acties & SALE