• Cupmaten DD t/m O
 • Omvang vanaf 60
 • Volledige collectie Freya Fantasie & Elomi
 • Gratis opsturen vanaf €75
 • Retourtermijn 90 dagen
 • Winkel in Breda
 • Top adviseurs
 • Naronnies sparen
In 10 stappen naar de perfecte bh en bikini

In 10 stappen naar de perfecte bh en bikini

11/01/2017

Raar hoor. In de nacht van oud & nieuw vloog ik naar Gran Canaria op uitnodiging van mijn vader die 75 werd en dit met zijn meiden daar wilde vieren. Alleen thuis op oudjaarsavond om te proberen een paar uurtjes slaap te pakken. Dat lukte dus niet echt, want door het geknal kun je echt niet heen slapen. Vervolgens de gewone rituelen van het inchecken en weg was het nieuwjaarsgevoel. Het niet tegenkomen van bekenden droeg ook niet bij aan het gevoel van een nieuw jaar, maar ik kan het toch iedereen aanraden. Wat was het er heerlijk. Sneeuw en ijzel in Nederland en België en ik lag uitgebreid op het dak van ons hotel onder een strakblauwe hemel met zon en 23 graden op de thermometer bij te tanken en bruin te worden. Hoofd lekker leeg maken, volkomen relaxed de nog niet gelezen nieuwsbrieven en managementtijdschriften doornemen…  Inspiratie opdoen voor 2017. Wow, een echte aanrader!

Pijn aan mijn ogen

Het 1e wat ik dan ook deed bij thuiskomst was deze blog voor jou schrijven. Want wat daar allemaal weer rond liep aan zwabberende tieten door slecht zittende bikini’s en bh’s?! Het deed me pijn aan de ogen! Deze blog heb ik daarom ontzettend zin om je weer eens te updaten over bh’s en bikini’s passen, zeker als je een grote cupmaat hebt. Of je nu een dure of goedkope bh koopt, je móet echt telkens deze 10 stappen volgen om te weten of de bh of bikini perfect is voor jou. In de paskamers van Naron, helpen wij je daar natuurlijk bij, maar als je online je bh of bikini koopt of bij een collega van ons, doe dan ook deze 10 stappen check .

 

De 10 Stappen Check

 1. Doe de beugels onder je borsten.
 2. Sluit de bh/bikini op de rug op de loste stand.
 3. Doe nu pas de armen door de schouderbandjes.
 4. Verstel de schouderbandjes zodat de borsten halverwege de bovenarmen zitten.
 5. Ga met de rechterhand in de linker cup en lift de borst van links naar rechts in de cup. Doe hetzelfde met de linkerhand en de rechterborst. Je haalt hiermee de huid onder de oksels weg voor een slanker effect.
 6. Trek de beugels onder de oksels omhoog zodat er onder de borsten geen stof teveel zit. De beugel omsluit als het goed is nu volledig de borsten en prikt nergens.
 7. Stel de schouderbandjes nogmaals strakker totdat de tepels recht naar voren wijzen. Je borsten ogen super stevig en smal. Jij lijkt veel minder zwaar als je een grote bh maat hebt.
 8. Controleer of de cups niet bovenop insnijden, anders is de cupmaat te klein.
 9. Controleer of er niks aan de zijkanten uitpuilt, anders is de cupmaat ook dan te klein.
 10. Controleer door de armen omhoog te doen of de beugels perfect onder de borsten en tegen het lichaam aansluiten. Ook mag de rugband niet opkruipen, anders is de omvang te groot.

Vlog In 10 stappen naar de perfecte bh en bikiniHet lijkt heel wat, maar als je eenmaal de juiste bh maat hebt gekozen, dan zijn deze stappen ’s morgens bij het aantrekken in no time gepiept. Kijk maar naar het filmpje. Doe je bh ‘s morgens eventjes met wat extra aandacht aan en je hij zit de hele dag op zijn plek. Ditzelfde geldt voor je badkleding. Jíj bent op je aller-slankst en dus allermooist. Hoe goed voelt dat?!

Recent schreef ik al een blog over het kiezen van de juiste cupmaat die je terugvindt op www.naron.nl/blog. Deze blog kan je extra helpen bij het kiezen van de juiste bh maat. Ook is de bh-maat calculator een super handige tool. Wil je meer tips & tricks, kijk dan ook eens bij www.naron.nl/shop-tips.

Heb je vragen naar aanleiding van deze blog? Reacties of suggesties? Mail mij of laat het weten via Facebook. Ik ben super benieuwd…

Tot BLOGwoensdag. Joane vR

Auteur: Joane vR

Terug naar de lijst

De week van Naron NIEUWSBRIEF

 • Beleef naron
 • Nieuwe collecties
 • Acties & SALE