• Cupmaten DD t/m O
  • Omvang vanaf 60
  • Volledige collectie Freya Fantasie & Elomi
  • Gratis opsturen vanaf €75
  • Retourtermijn 90 dagen
  • Winkel in Breda
  • Top adviseurs
  • Naronnies sparen
Wat fijn voor die mensen!

Wat fijn voor die mensen!

16/03/2016

Joane's Ontboezemingen...  Echt waar! Dat was wat 2 dames zeiden toen ze afgelopen week niets vermoedend onze winkel inliepen. Afkomende op die leuke lingerie en badkleding in de etalage en ook nog eens een grote sticker boven de deur dat deze winkel in 2010 de mooiste winkel van Nederland was geworden. Zij keken hun ogen uit toen ze werden geconfonteerd met voorgevormde bh’s in een H-cupje ☺. Na enkele passen draaiden zij zich om en zeiden tegen elkaar: “Wat fijn hè, dat er voor zulke mensen ook een winkel is?!”. Met een aantal klanten proestten we het uit van het lachen. “Ja, we zijn wel héél apart”, zeiden we tegen elkaar.

 80% Van de vrouwen kent haar eigen BH maat niet

Gelukkig weet ik wel beter. Op dit moment blijkt uit onderzoek dat na Engeland en Denemarken, de Nederlandse vrouwen de grootste borsten van Europa hebben. Ruim 40% van de onderzochte dames draagt al cupmaat D of groter. En dan moet je weten dat ruim 80% van alle vrouwen helemaal haar juiste bh maat niet kent. Meestal te wijd met een te kleine cup. Het aantal vrouwen met een grote bh maat zal dus nog vele malen hoger liggen. Ik durf zelfs te beweren dat vrouwen met kleinere borsten langzaam in de minderheid aan het raken zijn. Want steeds jongere meiden stappen onze winkel binnen in de Veemarktstraat in Breda omdat zij bij de H&M, Hema en Hunkemöller niet meer terecht kunnen. Toeval of niet, maar al deze winkels beginnen met de letter H en laat dat inmiddels bij ons één van de meest verkochte cupmaten zijn!

Weg met nek- en schouderklachten

De meest verkochte bh maat, zowel in wel als in niet voorgevormde bh’s en bikini’s, is maat 70G. Dat is een vrouw met kledingmaat 38/40, maar met een mooie boezem. Hoe vaak vertellen deze vrouwen mij niet dat zij nooit worden geloofd als zij hun bh maat vertellen. Dat komt dus door die goed zittende bh die ze dragen. “Dat is het effect van een bh die perfect past”, zeg ik dan. Waar je nu precies op moet letten om die te vinden, wordt naar mijn mening te weinig verteld in de lingeriewinkels. Met bovenstaande tips worden je borsten smaller en mooi naar voren gevormd, waardoor ze veel kleiner lijken en jouw figuur veel slanker. Daarbij zit een bh die goed past de hele dag op zijn plaats. Geen gesjor meer aan schouderbandjes, opkruipende rugbanden, prikkende beugels in borsten of armen en zelfs in veel gevallen weg met nek- en schouderklachten. Plastisch chirurgen in de ziekenhuizen van o.a. Roosendaal en Bergen op Zoom, verwijzen patiënten die voor een borstverkleining komen, geregeld door om eerst een goede bh te gaan kopen voordat er gesneden wordt. Wordt van zo’n advies nou niet elke vrouw blij?

 Een bh geeft zelfvertrouwen

De bh hoort stevig rond je lichaam aan te sluiten. Daar begint de support waardoor het gewicht van je borsten wordt gedragen door de bh en niet aan je schouders en bovenrug hangt. Door de smallere omvang dan je vaak gewend bent, komen de borsten automatisch meer naar voren en krijgen een natuurlijke prompte vorm. Daardoor moet er wel wat geschoven worden in de cupmaat. Het resultaat zal verbluffend zijn. Je oogt slanker, jonger en zal weer blaken van zelfvertrouwen en dat is waar het om gaat. Ook straks op het stand als je bikini hetzelfde effect geeft. Dat wil jij toch ook?

 Heb jij vragen naar aanleiding van mijn blog? Reacties of suggesties? Mail me of laat het weten via Facebook.

 Tot BLOGwoensdag. Joane vR

Auteur: Joane van Rijkhuizen

Terug naar de lijst

De week van Naron NIEUWSBRIEF

  • Beleef naron
  • Nieuwe collecties
  • Acties & SALE