Cupmaten DD t/m O
Omvang vanaf 60
Gratis opsturen vanaf €75
Retourtermijn 90 dagen
Winkel in Breda

Blog

05/12/2018
Luxe lingerie voor de feestdagen

Kerstmis en Oud & Nieuw zijn feestelijke dagen waarop je je extra speciaal mag voelen. Hoe doe je dat? Besteed wat extra tijd aan je haar en make-up, zorg voor een mooie outfit en maak deze af door een mooie lingerie-set aan te trekken. Niet alleen leuk voor jezelf maar ook voor je partner. Dé manier om je super sexy te voelen tijdens het familiediner of een avondje borrelen!

14/11/2018
Kerst cadeautjes voor haar

Binnenkort is het alweer Kerstmis en dat betekent warme huizen, koude avonden, veel lichtjes, kerstbomen, gezelligheid en cadeautjes. Ieder jaar is het weer lastig om een gepaste kerstcadeautjes te vinden voor je vrouw, vriendin of familielid. Wij helpen je graag met leuke of sexy kerst ideeën.

17/03/2017
Gastblogger Leonieke aan het woord

In deze rubriek laat Naron gastbloggers aan het woord op hun eigen podium. Schrijf met, voor en over ons. Is dat ook iets wat jij graag doet? Neem dan snel contact met me op via email of bel! Nu op het podium: Leoniek Kalkman! Mijn naam is Leonieke en ik woon samen met mijn vriend en mijn hond in het Vlaamse Aalst. Gekend van de jaarlijkse carnaval en de ajuinen. In 2005 ben ik vanuit het mooie Nederland voor

17/02/2017
Gastblogger Arianne aan het woord

In deze rubriek geeft Naron gastbloggers een podium. Schrijf met, voor en over ons. Is dat ook iets voor jou? Neem dan snel contact met me op via email of bel! Nu op het podium: Arianne Gelderblom! Hai, ik ben Arianne! Ik woon met vriend en twee katten in 's-Hertogenbosch. In het dagelijks leven werk ik als communicatiemedewerker en

22/06/2016
Ik zie, ik zie wat jij niet ziet

“Hoe weet u nou wat u moet kiezen?, vroeg de jonge verkoopster toen ik haar naar de prijs vroeg van een leren etui met koeienhuid. Ik was nl. op zoek naar iets waarin ik mijn taststok makkelijk mee kan nemen en kon dus het prijsje niet lezen. Maar als u zo weinig ziet, hoe kiest u dit etui dan uit, vroeg zij zich terecht af. Zo’n grappige vraag had ik eigenlijk nog niet eerder

16/12/2015
Kerststress, wat is dat?

In de winkel zagen we het alweer gebeuren rond Sinterklaas. Mensen die gestresst nog dit en nog dat moesten. Geen geduld om even tijd voor zichzelf te nemen en een goed passende en leuke bh uit te kiezen. Wat doe je jezelf toch altijd aan? Ik herken dit gelukkig helemaal niet. Een zeer prettige bijkomstigheid van het single zijn, haha!

iDeal Visa MasterCard Bancontact Fashion Cheque Klarna Sofort Banking
Jouw winkelwagen (0)

We zien hetzelfde product in twee maten in je winkelwagen. Kom ze gerust passen bij ons in de winkel of virtueel via onze online passessie.

Bestel nog voor € 75.00 om geen verzendkosten te betalen binnen Nederland
 
Totaal 0.00
Verder winkelen
Bestellen
Extra controle