Cupmaten DD t/m O
Omvang vanaf 60
Gratis opsturen vanaf €75
Retourtermijn 90 dagen
Winkel in Breda
menu

Al sinds Sharon en ik samen ons bedrijf zijn gestart, zeggen wij dat zij de ogen en ik de mond ben. Natuurlijk ook omdat mijn ogen het nu eenmaal niet zo best doen, maar vooral ook omdat we daarin allebei het sterkste zijn. Sharon, de vrouw van de cijfertjes en de puntjes op de i en ik de babbelaar die onderhandelt, motiveert en netwerkt.

Kennis delen

Wat ik vooral ook heel leuk ben gaan vinden is om de kennis en ervaring die ik inmiddels heb opgedaan te delen met anderen. En als dit dan ook nog hand in hand gaat met iets positiefs voor de zaak, dan maakt het mij helemaal blij. In het verleden hadden wij geregeld projecten met leerlingen van ROC Florijn College in Breda. Zij bedachten leuke themaweekenden voor onze klanten en zorgden dat deze ook helemaal uitgevoerd werden. Dat waren grandioze praktijkopdrachten voor die meiden en jongens waarbij ze echt leren hoe het er in een winkel aan toe gaat en welke mogelijkheden je hebt op marketing gebied. Velen van jullie zullen zich die super gezellige weekenden misschien nog herinneren. Inmiddels zijn wij zelf natuurlijk ook door ontwikkeld en haal ik er tegenwoordig persoonlijk meer voldoening uit om studenten van HBO niveau en hoger, een bijdrage te leveren aan hun studie. Ik vind het belangrijk dat hen de kans wordt geboden om opdrachten in praktijk uit te voeren en daarmee ervaring op te doen en dus te leren. Zij zijn onze toekomst! En de wisselwerking is dat wij als bedrijf aan hun input ook vaak echt wat hebben. Win/win is niet mijn favoriete uitdrukking omdat ooit een zakenpartner uit het verleden dit altijd gebruikte en wij eindigden in een langslepend juridisch conflict, maar toch. Het is in gevallen met schoolprojecten zeker waar.

Interview

Luisterfragment Interview Nathalie, eigenaar NaronRecent benaderde Denyse Pfennings, 20 jaar, mij voor een interview. Zij is eerstejaars Journalistiek aan Fontys Hogeschool Tilburg als vervolg op haar opleiding Hotelmanagement. Voor haar zogenaamde vrije ruimte wilde zij een vrouwelijke ondernemer interviewen en daarover een journalistiek artikel schrijven. Via een vriendinnetje kwam ze bij mij uit. Het uitgangspunt was dan ook niet ons lingerieconcept, maar de ondernemer en vrouw erachter. Het werd een fantastisch en persoonlijk gesprek vooral omdat Denyse zeer goed was voorbereid en mij zeer goede vragen stelde waarop ik helemaal los kon gaan, hahaha. Je kunt het hele telefonische interview dat zij heeft opgenomen, terug luisteren via de podcast. Ik moest, toen ik het naderhand zelf beluisterde, hard om mezelf lachen dat ik zo’n spraakwaterval ben. Ik kletste zelfs maar door toen zij er, letterlijk bijna instikte. Maar dat heb ik helemaal niet kunnen horen, omdat zij de hoorn van de telefoon afschermde. Hoe grappig is dat als je dit achteraf terug hoort. Het uitgewerkte interview lees je hieronder en ze kreeg van haar docenten een zeer positieve beoordeling voor alle onderdelen van haar vrije ruimte waar ons interview dus onderdeel van was.

 

Interview Nathalie, eigenaar Naron door Denyse Pfennings

 

IJdeltuiterij

Niet alleen vind ik dit soort projecten super leuk, maar ook vind ik het geweldig om op radio en televisie mijn bijdrage te leveren zoals recent bij BNR Nieuwsradio of afgelopen najaar bij het ledenevent van onze branchevereniging Inretail en daarvoor bij RTLZ de Groei Challenge. Alhoewel ik voor deze laatste echt niet normaal zenuwachtig was, omdat hier natuurlijk een wedstrijdelement aan was verbonden, heb ik er normaal gesproken geen moeite mee om mijn verhaal te doen. Met of zonder publiek voel ik mij altijd redelijk in mijn comfort zone. Vind je mij dan ijdel? Misschien soms wel, want ik denk echt dat we een goed verhaal te vertellen hebben. Uiteraard bepaald uiteindelijk de ander dat. Maar er moet geen emotie bij komen hoor, dan krijg ook ik met mijn grote mond, knikkende knietjes hahahaha…. Mijn bijdrages aan van alles en nog wat op mediagebied, kun je trouwens terug vinden op het Naron YouTube kanaal in de map Naron & Media. Hier vind je zelfs ook nog wat oudere e-learning filmpjes terug. Dit was een nationaal project waaraan ik heb meegewerkt, om winkelpersoneel beter om te leren gaan met klanten die een beperking hebben. Toegankelijkheid is ook zo’n stokpaardje van mij.

Gewoon leuk

Ik geloof dus zelf niet dat het ijdeltuiterij is. Ik vind het gewoon leuk. Ik ben een open boek wat dat betreft en deel graag onze ervaringen en het super interessante bedrijf waaraan ik leiding geef. Alles is leuk en vooral vind ik het ook geweldig om ervaringen en reacties van anderen te horen. Daar leer je van en ik ben van mening dat je elke dag leert.

 

Heb jij ervaring met leerprojecten en vind je het leuk die met me te delen? Of zie je meteen een kans om een eigen leerproject tegen mij aan te houden? Kom maar op… Mail mij of laat het weten via Facebook. Ik ben benieuwd.

 

Tot BLOGwoensdag. Joane vR

 

iDeal Visa MasterCard Bancontact Fashion Cheque Klarna Sofort Banking
Jouw winkelwagen (0)

We zien hetzelfde product in twee maten in je winkelwagen. Kom ze gerust passen bij ons in de winkel of virtueel via onze online passessie.

Bestel nog voor € 75.00 om geen verzendkosten te betalen binnen Nederland
 
Totaal 0.00
Verder winkelen
Bestellen
Extra controle