Cupmaten DD t/m O
Omvang vanaf 60
Gratis opsturen vanaf €75
Retourtermijn 90 dagen
Winkel in Breda
menu

Lieve lingerie lover,
Hoe gaat het met je? Al klaar voor je (bijzondere) vakantie dit jaar? We denken weer graag met je mee met deze week bh's voor onder je mesh T-shirt. Wat vind jij? Hit or miss? Ook laten we je toffe badkleding zien die je gewoon als outfit zo kunt dragen. We krijgen vaak reacties en vragen over lingerie kopen in corona tijd. Deze week over het helpen op 1½ meter. Verder is onze voorraad verzendverpakkingen aangevuld en hebben we een nieuwe zomeretalage. Kun jij dat beter? Tot slot vertelt  ons Miran over haar werk. En oja, de komende tijd ontvang je De Week van Naron om de week. Alvast een heerlijke zomer!

 

LINGERIE BIJ NARON | Mesh it up!

 

Een trend die we in de fashion al een tijdje zien en nu ook bij dames met een maatje meer in omvang en cup, is de mesh top. Deze week laten we je een paar gave bh's zien die hier heel mooi onder te combineren zijn, Van een basic T-shirt bh tot een tof fel kleurtje en zelfs eentje die met een mesh topje verkrijgbaar is. Wat denk jij van deze look: yah or nay?

Freya lingerie awakening deco moulded bra in black Rosa Faia Lingerie emily bh met bandeau top in blush

Fantasie Body Twilight in black mesh Elomi Lingerie charley Longline  plunge bh in black

 

 

 

WEEK HIGHLIGHT | Nieuwe etalage bij Naron

 

Etaleur gezocht
We werken al jaren samen met een vast etalagebureau. Verschillende leuke meiden hebben we al over de vloer gehad waarbij de ene natuurlijk creatiever is dan de ander. Onze etalage is altijd een uitdaging door de indeling Het is een soort van driehoek waarbij op zo’n 50 cm van de ramen ons rolhek naar beneden komt als we dicht zijn en op zo’n 80 cm onze laserbel zit. Als je daar doorheen loopt krijgen we achter een seintje. Maar als er dus iets in deze laserstraal staat uit de etalage, dan worden we gek omdat de bel de hele tijd af gaat. Een uitdaging dus.

Etalage is visitekaartjenieuwe etalage  bij naron breda
Een etalage is het visitekaartje van de winkel. Je wilt laten zien wat je verkoopt en waar je voor staat. Een stigma waar we mee te maken hebben is dat veel mensen denken dat we alleen voor dikke dames zijn. Integendeel! De meeste van onze klanten zijn slank(er) en hebben big boobies. We gaan natuurlijk wel door tot ook grote omvangsmaten, maar altijd moet de cup minimaal DD/E zijn. 

Wegnemen vooroordelen
Een ander vooroordeel waar grote maten winkels nog vaak mee te maken hebben is dat men denkt dat het vaak wat oubollig is. Opnieuw zeggen wij dan: integendeel! We hebben juist super veel fashion items en veranderen het hele jaar door van collecties. Zowel lingerie als badkleding kun je elke dag van het jaar bij ons scoren. En we zijn jong en trendy, informeel en gezellig. We vinden onszelf stoere vrouwen, zijn gek op autoracen, darten en voetbal, standje 'niet lullen maar poetsen' staat altijd aan en we houden van iedereen.

Uitstraling
Al die dingen willen we laten zien in onze etalage. Daarbij is onze smaak: less is more. Geen volgepropte etalage of 13 in een dozijn uitstraling. Clean, strak, stoer en hip. Dat zoeken we telkens in een andere creatieve variant.

naron is op zoek naar een nieuwe etaleur vacatureOproep
De laatste tijd vinden we dat steeds minder bij ons vaste etalagebureau. Kijk maar weer naar deze etalage. Leuk en aardig, maar blijf jij er voor stil staan als je langs zou lopen? We denken van niet. Het out of the box denken is wat weg en dat kan natuurlijk ook komen omdat ze al zo lang voor ons werken. Dus we zoeken nieuw bloed. Nieuwe ideeën. We zoeken een etaleur met ballen! Figuurlijk bedoelt natuurlijk, maar het mag zeker ook letterlijk ☺.

Etalagematerialen
We hebben zelf geen etalagematerialen. Die moeten dus telkens door de nieuwe etaleur verzorgd worden. We wisselen ongeveer 7x per jaar van etalage en we kijken uit naar een samenwerking waarbij we het bedenken en het inrichten van de etalage helemaal aan de etaleur over kunnen laten. Het etalagethema willen we ook altijd graag met wat kleine elementen terug laten komen in de winkel zelf.Ben jij die creatieve etaleur die we zoeken? Of ken je hem of haar? Wil je dan zsm reageren met een email naar info@naron.nl. Zorg dat we wel ergens je portfolio kunnen bekijken om die eerste indruk te krijgen die we hopen te vinden. We kijken ontzettend uit naar alle reacties…

 

WEEK HIGHLIGHT | Nieuwe voorraad verzendverpakkingen

 

Luna en Nathalie sjouwen dozen verzendverpakkingenZo lieve klanten van Naron, onze voorraad verzend verpakkingen is weer aangevuld. Wel even zweten om 40 dozen brievenbus enveloppen en pakketdoosjes op te ruimen in ons magazijn. Maar het is weer gelukt, dus bestellen maar! Dan zie je snel hoe gezellig onze pakketjes eruit zien die we met liefde voor je klaar maken.

Heb je al rondgeneusd op onze totaal vernieuwede webshop www.naron.nl...

Ondanks dat we dit jaar veel minder nieuwe lingerie series en badkleding geleverd hebben gekregen omdat de fabrieken wereldwijd dicht waren en er ontzettend veel werd gecanceld door de merken of door geschoven naar voorjaar 2021, hebben we nog steeds super veel moois hangen in Naron Breda. Of shop dus online voor nog meer keuze.

 

BADKLEDING BIJ NARON | Swimwear of outfit?

 

Wat is er nou fijner dan een bikini, badpak of tankini die zo goed zit dat je hem gewoon als outfit kunt dragen. Hier laten we je een paar modelletjes zien die je lekker onderweg naar het strand of een ander prachtig watergebied in Nederland kunt dragen. Combineren met een leuke strandrok of een korte broek en jij bent er klaar voor!

Kijk gerust bij al onze badmode...

 

Panache swim mila padded plunge in brick red Elomi swim island lily sweetheart bikini top in petrol

Panache swim onyx bandeau one shoulder bikini top in black  Dresskini swim tankini portofino in black/white

 

 

Reactie van de week bij naron

 

Door corona is alles anders. Daar weet ook jij waarschijnlijk alles van. We hanteren voor onze eigen veiligheid en die van al onze klanten en om ook zo prettig mogelijk te kunnen blijven werken, de maatregelen zoals we die vanaf het begin af aan hebben geïntroduceerd. Deze hebben we telkens bijgesteld als er weer iets veranderde. En dat blijven we natuurlijk doen. 

We krijgen verschillende soorten input die we meestal heel goed begrijpen. In deze rubriek delen we ze graag met je en ook onze reactie erop.

Niet afstellen schouderbandjesSchouderbandjes afstellen naron Reactie van de week
"Vanmiddag ging ik enthousiast op stap. Ik had een afspraak voor een passessie bij jullie en keek er naar uit om weer een paar mooie fijn passende bh’s aan te schaffen. Maar helaas, wat een teleurstelling! Toen ik een bh had aangedaan kreeg ik te horen dat ik de bandjes zelf af moest stellen want men mocht mij niet helpen. Op zich heb ik daar niet zo’n probleem mee, maar wel dat deze maatregel niet vermeld wordt op de ontvangen afspraakbevestiging. 

Zelf de bandjes correct afstellen en beoordelen of de pasvorm goed is, is niet zo eenvoudig, dus ben ik onverrichter zake naar huis gegaan. Erg jammer, maar het lijkt mij niet zo moeilijk om klanten  te helpen en daarbij een mondkapje te dragen. Aan de klant kan natuurlijk ook gevraagd worden een mondkapje te dragen. De tandarts, kapper enz. enz. dragen ook een mondkapje."

Naron says

Dat vinden we echt balen natuurlijk. We communiceren onze werkwijze in onze blog, op onze socials en het komt geregeld langs in onze nieuwsbrief die je ook online terug kunt vinden. We hebben er zelfs een filmpje over gemaakt. Maar ik vind het wel een heel goed idee om er iets over te zeggen in de uitleg van de afspraak planner. Dit hebben we meteen aangepast. Voor jou alleen helaas te laat.

Naron Schouderbandjes afstellen crossback Reactie van de weekWerken op 1½ meter afstand
Het is algemeen bekend dat mensen steeds meer moeite krijgen om zich aan de corona regels te houden. Wij als winkel worden daar vaak mee geconfronteerd. Toch kiezen we ervoor om onze eigen werkwijze te hanteren waarbij we het belang en de veiligheid van onze klanten en onszelf voorop stellen. Het is niet prettig om met handschoenen en mondkapjes op te werken de hele dag. Dit gebeurt ook echt niet bij kappers en zo. En de medische dienstverleners hebben professionele materialen en zijn gewend op deze manier te werken. Wij kiezen ervoor het zonder te doen en op afstand te helpen.

Klanten weten hierna meer
Met onze hulp op afstand hebben we inmiddels ruime ervaring en onze ervaringen zijn eigenlijk nog veel beter dan voorheen. Juist omdat de klanten alles zelf doen, zijn ze veel meer bewust van hoe je je eigen bh op de meest perfecte manier voor jezelf af kunt stellen. We krijgen zelfs veel minder vragen achteraf omdat wij het niet meer snel eventjes voor je doen in de paskamer, maar je helemaal vertellen hoe het werkt. Daardoor kun je bij het minste of geringste verschil in draagcomfort zelf thuis de aanpassingen doen gewoon omdat je nu weet wat je moet doen.

Dit alles neemt niet weg dat we jou vanmiddag hebben teleurgesteld en dat vinden we echt niet leuk. Ik hoop dat je met deze toelichting het wel begrijpt. Neem anders de volgende keer gerust iemand mee die je evt. kan helpen. Wij zullen het waarschijnlijk voorlopig op deze manier willen blijven doen.

 

 

WEEK HIGHLIGHT | Het werk van...

 

Miran verteld over haar werk bij naron in en om corona tijdenMiranda's job in de winkel
Ik werk nu alweer 9 jaar bij Naron en het is er nooit saai, geen één dag is hetzelfde want er is altijd wel iets te doen. Ik werk zowel op de winkelvloer als achter de schermen. Op de werkvloer help ik natuurlijk op de eerste plaats jullie ‘de klant’. Maar daarnaast pak ik ook de nieuwe goederen uit en deze hang ik op een mooi plaatsje in de winkel. Soms moet je daarvoor plaats maken en de hele winkel omgooien. Heerlijk vind ik dat, even verstand op 0, lekker aan rommelen en een beetje etaleren hoort daar natuurlijk ook bij. Dingen bedenken zoals acties of wat beter kan of juist anders moet lekker doe ik graag samen met collega’s. Al brainstormend komen we tot veel moois en we krijgen alle ruimte om wat we bedenken ook uit te voeren.

De foto's voor de webshop
Daarnaast werk ik achter de schermen voor de website. Ik verzorg namelijk de foto’s die op de website komen. Ik haal ze eerst van de site van de leveranciers af en dan codeer ik ze met onze artikelnummers. Daar gaat best veel tijd inzitten, want bijvoorbeeld van 1 kleine serie kan ik wel meer dan 25 foto’s hebben en dan heb ik het nog maar over 1 bh en 2 verschillende broekjes. Ik heb er na al die jaren een goede handigheid in gekregen en het is echt mijn ding geworden. Nu hebben we een totaal nieuw systeem en zal ik voor het najaar/winter seizoen weer even moeten ontdekken hoe het dan gaat. Het ziet ernaar uit dat het veel makkelijker is en sneller en dat was de bedoeling!

Never a dull moment
Het is bij ons hollen of stil staan wat ik helemaal niet erg vind maar wat ik niet fijn vind als er iets daardoor niet afkomt daar kan ik dan niet goed tegen. Maar ja dat hoort erbij.... En nu in en met de corona tijd is alles heel anders niet alleen voor ons maar ook voor jullie als klant maar samen zorgen we ervoor dat jullie toch de perfect passende bh of bikini kunnen kopen ook al is het op gepaste afstand.

 

elomi lingerie sachi plunge  bh in cherryade

 

Wist je dat
…Als je net je te gekke badkleding bij ons hebt gekocht, je wilt weten waar je lekker kunt zwemmen in Breda? Dit kaartje laat zien welke plassen veilig en gezond zijn…
Wist je dat
…Je in de omgeving van Breda hele gave mountainbike routes hebt? Vergeet je sport bh niet aan te doen! En een helm is verplicht…
Wist je dat
…Het programma 'Help mijn borsten staan online' van Evi Hanssen nu ook op de Nederlandse tv is? Wat zijn de normen en waarde op het internet…
Wist je dat
…Er voor zoveel borsten problemen oplossingen zijn? Alleen deze oplossing vinden wij schandalig ;). Boops zweet betekent simpelweg dat je bh niet past!  Anders lift je bh je borsten en is er geen huid op huid...
Wist je dat
…Het bronzen borstenkunstwerk dat door honderden mannen werd aangeraakt is verkocht? Het blijft in de gevangenis…
Wist je dat
…McDonald’s een duurzaam statement wilde maken? Ze lieten van hun rood/gele rietjes badkleding maken…
Wist je dat
Breda altijd bruist? Check de UITagenda of bezoekbreda.nl...

Wist je dat
…Wij al deze wist-je-datjes ook maar gewoon tegenkomen op internet? We checken niet de bronnen, dus blijf alert en nadenken of iets waar of niet helemaal waar zou kunnen zijn! 

 

Fantasie swim bonito badpak amethist

iDeal Visa MasterCard Bancontact Fashion Cheque Klarna Sofort Banking
Jouw winkelwagen (0)

We zien hetzelfde product in twee maten in je winkelwagen. Kom ze gerust passen bij ons in de winkel of virtueel via onze online passessie.

Bestel nog voor € 75.00 om geen verzendkosten te betalen binnen Nederland
 
Totaal 0.00
Verder winkelen
Bestellen
Extra controle