• Cupmaten DD t/m O
  • Omvang vanaf 60
  • Volledige collectie Freya Fantasie & Elomi
  • Gratis opsturen vanaf €75
  • Retourtermijn 90 dagen
  • Winkel in Breda
  • Top adviseurs
  • Naronnies sparen
De bh’s die ieder ‘meisje’ moet hebben

De bh’s die ieder ‘meisje’ moet hebben

11/05/2016

Je hebt vast wel eens ergens gelezen dat zo’n 85% van alle vrouwen de verkeerde bh maat draagt. Maar wist je ook dat je hierdoor veel sneller hangborsten krijgt? Zeker als je een grote cupmaat hebt zoals tegenwoordig al meer dan 40% van alle vrouwen heeft. En steeds jongere meiden vallen in deze categorie. Juist voor jullie is het van reuze groot belang om zo jong mogelijk met een goede bh te beginnen die je borsten ondersteunt. Maar wat is nou een goede bh?

Geen hangborsten of nek- en rugklachten meer
Het klinkt natuurlijk logisch dat hij goed moet passen. Maar wie weet nu precies waarop je moet letten? Heb je een grote cup en last van lichamelijke ongemakken zoals nek-, schouder- of rugklachten? Dan is de kans groot dat jij hoort bij die groep die niet de juiste bh draagt. Een goede bh kan vele fysiotherapiebehandeling voorkomen! Of herken je jezelf in die vrouwen die altijd haar bh naar beneden lopen te trekken of die de hele dag aan afzakkende schouderbandjes sjorren? Of prikken je beugels in je armen of borsten? Ook dan behoor jij waarschijnlijk tot die groep verkeerde bh-maat draagsters. De kans is dus groot dat je zelf dan geen idee hebt wat wel jouw bh-maat is. Laat je dan eens goed adviseren zodat je daarna eventueel met een gerust hart weer online lingerie kopen kunt. Vergeet alleen nooit, dat net als bij spijkerbroeken of schoenen, elk model zijn eigen pasvorm heeft en dat daarmee elk model bh net even anders kan zitten.

Voel je slank, vrouwelijk en sexy
Heb je er wel eens bij stil gestaan, dat voor ieder moment van de dag er eigenlijk een ideale bh is? Als je de ideale bh draagt op het juiste moment, dan draagt dat ook bij aan het behoud van de stevigheid van je borsten. Maar vooral ook aan het genot van het dragen van leuke bh’s. Ook met een grote maat, hoeft dat dus geen enkel probleem te zijn. Welke bh’s volgens ons niet mogen ontbreken in jouw lingerielade…

1

T-SHIRT BH

 

Een T-shirt bh is een zo glad mogelijke bh en bij voorkeur naadloos (moulded) én voorgevormd (padded). Niet voorgevormde naadloze bh’s geven altijd een bredere vorm en laten je optisch dikker lijken en je borsten groter. Dat willen we niet! Voorgevormde bh’s voorkomen tevens dat je tepels zichtbaar zijn. Een T-shirt bh is ook vaak in huidskleur (nude) omdat dit onzichtbaar is onder je kleding. Heb je een donkere huidskleur, dan is zwart vaak de beste optie. Maar draag je nauwelijks echt witte kleding, dan is daarvoor geen enkele noodzaak en kun je gerust een leuke kleur of print kiezen voor je naadloos voorgevormde T-shirt bh.

 

2

STRAPLESS BH

 

Tegenwoordig zijn er zoveel leuke topjes en jurkjes zonder bandjes, off shoulder of T-back, dat je wel behoefte moet hebben aan een strapless bh in grote cupmaten. En ook die zijn gewoon verkrijgbaar. De grootst beschikbare cupmaat waarbij de support van schouderbandjes niet nodig is, gaat t/m cup H (UK). Laat je dus niet weerhouden om ook jouw mooie blote schouders te laten zien. Een ander voordeel van strapless, is dat schouderbandjes niet in kunnen snijden en je dus geen deukjes in je huid krijgt.

 

3

SPORT BH

 

 

Iedereen weet wel dat sporten, en dan vooral de intensive sporten als hardlopen, paardrijden of alle andere sporten waarbij je springt en hard loopt, een heftig effect op je borsten heeft. Veel vrouwen dragen diverse strakke tops over elkaar of kiezen er soms zelfs voor om helemaal niet te sporten. Het doet teveel zeer, maar dat is harstikke zonde. Er zijn super goeie en super stevige sportbh’s die een bounce reductie van meer dan 80% hebben. Dan kun jij echt weer in galop over het strand, of gaan trainen voor die halve of hele marathon. Het voorkomt inwendige en blijvende beschadigingen aan je borstweefsel en zorgt vooral dat je weer een goede conditie krijgt.

 

4

LUXE BH

Voel je slank, mooi, vrouwelijk en sexy tegelijk met een luxe bh in jouw maat. Je kunt kiezen uit diverse modellen zoals:

 

Een plunge of low plunge bh is een soort push up bh voor grote maten. Een echte push up hebben wij natuurlijk niet nodig, maar wel willen we een mooi accent op ons decolleté en dit soort bh’s brengen de borsten naar elkaar toe voor een sexy gleuf!

 

 

Een balconet bh zorgt eveneens voor een prachtig decolleté alleen meer aan de bovenkant bij de bolling van de borsten. Een soft padded (licht voorgevormd) model helpt hierbij een extra handje.

 

 

Freya Deco 365 is speciaal ontwikkeld om op ieder moment van de dag én elke  dag gedragen te worden. Basics, prints, kant, cross backs, alles is mogelijk. Een continue wisselende collectie van voorgevormde naadloze bh’s van het trendy Engelse lingeriemerk Freya.

 

 

De full cup bh en de bh met side support zijn niet voorgevormd en omsluiten de borsten volledig. Door de side support vormen ze meer naar binnen voor een slanker effect, maar geven wel het veilige gevoel van volledige ondersteuning.

 

Ben je geïnspireerd of heb je juist een heleboel extra vragen? Reacties of suggesties? Mail mij of laat het weten via Facebook.

Tot BLOGwoensdag. Joane vR

Auteur: Joane van Rijkhuizen

Terug naar de lijst

De week van Naron NIEUWSBRIEF

  • Beleef naron
  • Nieuwe collecties
  • Acties & SALE