Cupmaten DD t/m O
Omvang vanaf 60
Gratis opsturen vanaf €75
Retourtermijn 90 dagen
Winkel in Breda

Ik was vorige week even een weekje op vakantie naar Macedonië. Helaas was het geen super weer, want ik geniet altijd vooral van een weekje in mijn badkleding op een heerlijk ligbed in de zon. En maar lezen, lezen , lezen en luieren én lekker eten en drinken natuurlijk. Maar omdat dit niet alle dagen kon door het weer, heb ik wel veel moois gezien van dit prachtige land. En de mensen zijn zó aardig en behulpzaam. En doordat het totaal niet toeristisch is, zijn wij daar als koningen zo rijk… Een echte aanrader dus.

 

Vet op de botten

Ik was dus al helemaal badkleding proof. “Maar wat is dat nu eigenlijk, badpak of bikini proof?”, vroeg ik mij af. Waarom heb ik met mijn dikke billen, buik en borsten er totaal geen moeite mee om in badkleding te lopen? Terwijl zoveel anderen, naar schatting zo’n 50% van de vrouwen, zich super ongemakkelijk voelen als zij straks schaars gekleed aan het zwembad of op het strand liggen. Ik denk dat het begint bij de acceptatie van mijzelf met ook dat vollere figuur dat nu eenmaal bij mij hoort. Lekker eten en drinken is zoals ik al aan gaf voor mij echt iets waarvan ik kan genieten. Oké, soms mag het wel wat minder van mezelf maar als het lekker is, is dat zó moeilijk. En tja, dan krijg je uiteindelijk ook wel wat vet op de botten.

 

Zoveel smeren

Ten tweede denk ik dat ik mij ook goed voel in mijn badkleding omdat ik kies wat bij mij het leukste staat en het lekkerste zit omdat het de juiste maat en pasvorm is. Mijn voorkeur gaat uit naar een tankini, een tweedelig badpak. Handig bij het naar de wc gaan en met een broek of rokje eronder ben je gewoon volledig aangekleed. Ik kies voor een tankini vooral omdat ik een hekel heb aan smeren, wat een enorme klus is met een huidoppervlak als die van mij, hahaha, maar ook omdat toch niemand anders dan ikzelf zie dat ik geen bruine buik heb. Dat scheelt dus smeren. Wist je trouwens dat je huid een orgaan is en dat het meteen het grootste orgaan is van een menselijk lichaam?

 

Dat is pas echt mooi

Door bovenstaande keuzes te maken bepaal ikzelf hoe ik eruit wil zien. Dat zouden veel meer vrouwen moeten doen. Natuurlijk zou ook ik wat minder plooien, hobbels en bobbels willen. Natuurlijk zou ik ook strak in het vel willen zitten, maar dat zegt uiteindelijk niks. Hoe slanker hoe meer kritiek op zichzelf en waarom? Ook jouw schoonheid zit van binnen. Als je dat beseft, dan ben je pas echt mooi en bikini proof.

     

Trends en tips

Deze zomer mag alles. Effen kleuren van fluor tot natuurtinten tot zwart, drukke prints van bloemmotief tot grafische print, diverse materialen met metallic accenten of gehaakte stoffen, etcetera. Naar badpakken is ineens weer meer vraag en zijn dus weer hip en hot, de tankini waarop ikzelf dus zo gek ben, is weer wat op zijn retour. Bijpassende accessoires zijn uit. Ze zijn natuurlijk verkrijgbaar, maar die koop je lekker voor een paar euro op de markt op je vakantiebestemming. Qua modellen is de haltertop nog altijd het populairste. Ideaal om grote borsten vrouwelijk en subtiel uit te laten komen. Knoop de bandjes eens links of rechts aan de voorkant in plaats van achter in je nek. Dat geeft minder druk, voorkomt hoofdpijn en ziet er ook nog eens leuk uit. De high neck bikini is stoer en jong en heeft haar intrede gedaan. De bandeau top is sportief, maar met een mooie cupvorm eventueel voorgevormd, ook heel vrouwelijk en vooral ideaal om egaal bruin te worden. Wil je jouw bikini of badpak een persoonlijk tintje geven. Draai dan eens een leuk kettinkje om één of beide schouderbandjes. Zet hem onder en bovenaan aan de binnenzijde vast met een klein sluitspeldje et voila. Jouw persoonlijke touch is gegeven.

Volop kansen om dit jaar stralend voor de dag te komen. En voel jij je toch nog ongemakkelijk, bedenk dan dat meer dan de helft van de vrouwen die je tegenkomt hetzelfde gevoel hebben. Is gedeelde smart geen halve smart? Maar mijn tip is toch vooral dat die ander waardoor jij je ongemakkelijk voelt, maar de andere kant op moet kijken. Jij gaat je toch niet dat heerlijke genot van de warme zon op je huid laten ontnemen?

Heb je vragen, reacties of suggesties? Mail mij of laat het weten via Facebook. Ik ben super benieuwd hoe jij het deze zomer gaat doen…

Tot BLOGwoensdag. Joane vR

 

iDeal Visa MasterCard Bancontact Fashion Cheque Klarna Sofort Banking
Jouw winkelwagen (0)

We zien hetzelfde product in twee maten in je winkelwagen. Kom ze gerust passen bij ons in de winkel of virtueel via onze online passessie.

Bestel nog voor € 75.00 om geen verzendkosten te betalen binnen Nederland
 
Totaal 0.00
Verder winkelen
Bestellen
Extra controle