Cupmaten DD t/m O
Omvang vanaf 60
Gratis opsturen vanaf €75
Retourtermijn 90 dagen
Winkel in Breda

Lieve lingerie lover,
Ben jij al een beetje bijgekomen van de schaatskoorts? En heb je inmiddels al de zomerkriebels met het heerlijke weer van dit weekend in het vooruitzicht? Wij wel! En dat is te zien aan de toch wel zomerse nieuwsbrief. Met in de spotlight de Panache Marina bikini, een nieuwe swimwear serie van Fantasie en BH's van Elomi en Fantasie in lichte zomerse kleuren :)

We vertellen je hoe het precies werkt met bestelling takeaway en waar je op moet letten voordat je deze afspraak maakt. In de top weer 3 toffe BH's met een sport BH, die na onze sport blog veel door jullie geshopt is. Sharon, de andere helft van Naron, vertelt over haar lockdown leven en jij kan de zussen zijn nomineren voor de 'Beste ondernemer Breda' award door te stemmen! We delen een geweldig klantmoment en vragen om jouw mening over een nieuw product. Ga jij al in het zonnetje liggen? Pak De Week van Naron erbij en veel lees plezier...

 

 

NIEUWE LINGERIE BIJ NARON

 

vrouw leunend tegen muur in Elomi lingerie full cup BH morgan wit met roze bloemen.  vrouw leunend tegen kurken muur in fantasie lingerie full cup bh illusion in smokey blue

vrouw leunend tegen muur in Elomi lingerie full cup BH morgan wit met roze bloemen.  vrouw leunend tegen kurken muur in fantasie lingerie full cup bh illusion in smokey blue

 

 

WEEK HIGHLIGHT | Oproep als je een of beide borsten mist

 

Jouw mening teltvrouw met sierraad op borst na borstkanker
We kwamen dit hele mooie product tegen voor vrouwen met een borstamputatie. Het is ontwikkeld door een vrouw die zelf borstkanker had en haar gevoel van vrouwelijkheid en sensualiteit terug wilde. Op een elegante - en volgens ons prachtige - manier, kan dat met dit borstsieraad. Met een medische en huidvriendelijke tape bevestig je de cover over je litteken. Omdat het geen prothese vervangt, zul je de bloem waarschijnlijk niet dagelijks en langdurig dragen waardoor de tape herbruikbaar is en langer meegaat. 

De prijzen liggen tussen de € 99 en € 149 exclusief tapes. Onze vraag aan jou, die weet wat het missen van één of beide borsten betekent: zou je dit willen kopen? Is dat je de uitgave waard en zou je dit ook bij een winkel als de onze willen kopen? Ga naar Facebook of Instagram en laat je comment onder deze post achter. Dan gaan wij ermee aan de slag. Je kan ons natuurlijk ook altijd mailen door een reply op de nieuwsbrief.

 

NIEUWE BADMODE BIJ NARON

 

vrouwzittend in de schaduw met zon op gezicht in fantasie swim  kotu bikini .  vrouw staat in de zee met hand tegen boomstam in fantasie swim kotu tankini

 

 

WEEK HIGHLIGHT | Bestelling takeaway

 

het afhaalloket van naron voor takeaway bestellingen en retouren met QR/code etalageAfhalen bij Naron
Sommigen van jullie hebben er inmiddels al gebruik van gemaakt: onze bestelling takeaway optie. Want sinds kort mag je gelukkig weer je betaalde bestelling in de winkel af komen halen :) Toch zijn er een paar dingen waar je op moet letten als je deze afspraak maakt en die zetten we even voor je op een rijtje:

  • Zorg ervoor dat je bestelling betaald is! Afrekenen in de winkel kan niet dus doe dit bij het bestellen via de website.
  • Wacht na het plaatsen van je bestelling op onze bevestiging dat deze compleet is en klaar voor afhalen.
  • Maak een 'bestelling takeaway' afspraak via Naron.nl, hiermee kunnen we ervoor zorgen we dat je alleen bent tijdens het afhalen. 


Retouren bij Naron
Zit (een deel van) je bestelling niet goed en wil je het retourneren? Dan kan je dit nu natuurlijk ook in de winkel retour brengen. Zorg dat je ook hiervoor even een afspraak maakt via Naron.nl.

P.S. Zie je de QR-codes op onze paspoppen? Scan de code met je telefoon, hiermee kan je direct naar het model dat je scant uit onze etalage. Zo wordt window shoppen nog makkelijker ;)

 

TOP 3 VAN DE WEEK

 

In de TOP 3 updaten we je over onze bestsellers van afgelopen week. Na weken is onze verrassingsbox weggezakt uit de TOP 3. De Elomi BH Matilda is ook zo’n vaste waarde en de nieuwe kleur kiss kross scoort weer goed. Die staat deze week weer op 1, maar let op: de BH is echt populair en daarom tijdelijk uitverkocht. Nieuwe bestellingen komen pas weer in de 2e helft van maart binnen. Op nummer 2 binnen gekomen: de serie Viva van Freya lingerie. Die is web only verkrijgbaar en bestellen we dus altijd even speciaal voor je. Op de 3e plaats van bestsellers deze week vind je de sport BH Elomi Energise. Is dat naar aanleiding van onze laatste blog? Hoe dan ook, als je bent geïnspireerd, aarzel dan niet en klik op je favo model om hem direct te bestellen.

 

Elomi lingerie matilda plunge BH in kiss kross     Freya lingerie viva side support BH met short in black      Elomi lingerie energise sport bh in alle kleuren

 

 

WEEK HIGHLIGHT | Het lockdown leven van Sharon

 

foto Sharon een van de naron zussenVerantwoordelijkheid
In oktober 2019 gaven Nathalie en ik een klap op een groot project voor Naron, de implementatie van een nieuwe digitaal platform. Jaren van onderzoek ging eraan vooraf. Omdat we wisten dat het heel veel voeten in aarde had ben je lang bezig om alle voors en tegens op een rij te zetten. Dat er heel veel werk voor mij aan zat te komen wist ik van tevoren. Ik ben bij Naron namelijk de ogen en dus komt het verwerken van alle cijfertjes op mij neer. Bij een project als dit moet ik dus zorgen dat alle data die wordt overgezet, wordt gecontroleerd en aangevuld/aangepast waar nodig. Klantgegevens, artikelinformatie en de financiële administratie zijn de pijlers van een bedrijf. Een helse klus bij een druk bedrijf als de onze en een enorme verantwoordelijkheid.

Dubbelop
We waren het moment van migratie, zo heet dat als je van het ene naar het andere systeem overstapt, aan het voorbereiden. Alles, inclusief onze nieuwe webshop, moest draaien voordat ons hoogseizoen zou starten. We hadden daarom gepland half april 2020 live te gaan met een uitloop tot eind april. En toen was daar ineens, een maand voor onze planning, corona. We wisten natuurlijk net als iedereen niet wat ons overkwam. In de winkel was het ineens doodstil en ook online hield iedereen de hand op de knip. Eerst gingen alle uitgaven naar alles wat je thuis nodig had omdat we nauwelijks de deur uit mochten. 

Quote: Waarom moeilijk doen, als het samen kan. loesje Gelukkig leek het erop dat de overheid alle ondernemers ging helpen en er moesten allerlei aanvragen voor financiële steun worden gedaan, inkopen opnieuw bekeken worden en heel veel afspraken maken met iedereen waarmee je samenwerkt. Dat kreeg dus voorrang op de voorbereidingen waar we midden in zaten. Maar stoppen kon ook niet. Zou de webshop misschien de komende tijd, en wie weet voor hoe lang, het belangrijkste omzetkanaal voor ons worden? Dan moesten we door. Dat was dus dubbelop werk en ik heb toen weken achter elkaar zo ongeveer 24/7 gewerkt. Normaal heb ik door een val vroeger van een paard, best veel last van mijn nek en bovenrug. Door alle adrenaline en stress voelde ik al die tijd niks. ☺

Teamwork
Tot overmaat van ramp ging precies in die tijd ook nog één van onze vaste teamleden bij ons weg. Ze kon het niet meer bolwerken met haar privé situatie. Tot dan toe hadden we als team samen telkens geschakeld. Elke dag veranderde er in het begin wel wat door corona. Zoals je vorige week kon lezen is de 1½ meter voor Nathalie een groot probleem en het helpen op afstand in de paskamer lukte haar niet meer. Toen we ook nog met een mannetje minder kwamen te staan en het vanaf juni langzaam aan wel weer wat drukker werd in de winkel, moest ik ook daar nog bijspringen.

Op dat moment vond ik het echt even niet meer zo leuk, ik had het gevoel 10 banen tegelijk te hebben. Na de zomer was ik dan ook totaal uitgeput. Niet in het minst door alle stress situaties waarmee we moesten dealen en het vele, vele werken, maar ook ging er nog van alles mis toen we live gingen met het platform. Heel veel grote en kleine kinderziektes kwamen we tegen en we liepen continu achter de feiten aan. Dat deed me eigenlijk wel even de das om en ik moest een stap terug doen. En toen was toch ons team er weer voor ons en hielden zij Nathalie en mij uit de wind. We vonden gelukkig een nieuwe collega die met open armen werd ontvangen door iedereen en samen gingen de schouders eronder om haar in te werken. Dat gaf me absoluut meer lucht.

Fotografie
Langzaam leek ik wat op adem te komen en was ik erg toe aan iets voor mezelf. Fotografie vind ik al heel erg lang leuk. Ik maak graag close-up foto’s van mijn katten en ook minimalistische natuurfotografie vind ik leuk. Ik doe heel professioneel nu, maar voordat ik aan de cursus begon waarvoor ik me afgelopen najaar opgaf, had ik geen idee dat dit zo heette, hahaha. Natuurlijk krijgen we allemaal verschillende opdrachten en eentje was om een corona drieluik te maken. Ik heb echt veel lol met de opdrachten die ik natuurlijk zo creatief en perfectionistisch ;) mogelijk wil uitvoeren….

corona drieluik sharon mondkapje in water voetstappen 1.5 meter afstand fietsende ouderen

Back to normal
Het duurde wel veel langer dan ik had gedacht om weer boven Jan te komen en toen bleek ik ook nog echt wat onder de leden te hebben. Dat wordt nu goed behandeld en ik voel me elke dag beter. Corona is klote en alle beperkingen zijn een ramp voor iedereen én de business, maar door de lockdown kwam er voor mij ook een stuk rust. Daar heb ik goed gebruik van kunnen maken en als we straks weer back to normal gaan, dan ga ik ervan uit dat ik er weer helemaal ben. We hebben nog veel fantastische ideeën over de aansluiting van online en offline winkelen. Al veel verbeteringen zijn inmiddels doorgevoerd en steeds zichtbaarder in de webshop. Wij gaan dus met goede moed door en dankzij veel lieve reacties van onze klanten en de weg die jullie langzaam goed weten te vinden naar Naron.nl, geeft het me hoop en vertrouwen voor de toekomst.

Wist je dat
…Indebuurt.nl graag ondernemers in het zonnetje wil zetten met de verkiezing 'Beste ondernemer Breda'? Het gaat echt om de persoon achter het bedrijf. Bij ons zijn dat Nathalie en Sharon. Wil jij op ze stemmen? Dit kan t/m zondag 21 februari…

 

 

DEZE WEEK IN DE SPOTLIGHT

 

Panache Marina in gingerPanache swim marina moulded padded bikinitop ginger in de spotlight met 30% korting bij naron
Elke 2 weken selecteren wij speciaal voor jou een nieuwe lingerie- of badmode serie waarmee we jou gaan laten shinen. Deze week zetten wij, met het mooie voorjaarsweer dat eraan komt in ons achterhoofd, Panache Marina in de spotlight en kun je alle modellen van deze fantastische badmode serie met 30% korting online bestellen. Stop hem in je winkelmandje en de korting wordt automatisch verrekend. Van deze serie zijn nog meerdere maten van de bikinitop en fold slip op voorraad.

Ja, ik bekijk en bestel meteen mijn model en maat van…

 

 

 

WEEK HIGHLIGHT | Geweldig klantmomentje van Celine

 

Onze klantmomentjes
De laatste tijd deelden wij geregeld met jullie onze favoriete klantmomentjes en wat vinden we het tof als we dan zo'n moment vanuit jullie terug krijgen, deze week delen we het klantmoment van Celine :)

geweldig klant moment van celine jarenlange verzameling van Naron prijskaartjesCeline van Raamsdonk (31)
“Als tienermeisje nam mijn moeder me ooit voor het eerst mee naar Naron. Ik was onzeker over mijn cupmaat en kon wel door de grond zakken van schaamte toen ze uitspraken welke maat ik had. Mijn moeder hamerde er altijd op hoe belangrijk een goede bh is, dus gingen we altijd naar Naron. Zij hielpen me zo fijn en namen de schaamte weg met de woorden: “Een ander ziet toch niet wat er op je maatlabel staat. Je bent prachtig zo!”. En inderdaad zag het er altijd goed uit!”

Werken bij Naron
“Op een gegeven moment kwamen Nathalie en Sharon bij mij aan de kassa in de supermarkt waar ik toen werkte en vroegen ze me of ik niet bij hen wilde komen werken. Zo geschiedde. Ik heb er jammer genoeg maar een half jaar gewerkt omdat ik daarna op reis ben gegaan. Na mijn reis ben ik er niet meer gaan werken, maar wel blijven shoppen.”

Een hele verzameling
“Ik vond het leuk om te zien wat ik kocht dus ik bewaarde de kaartjes. Dat is inmiddels dus een behoorlijke verzameling geworden! Je kunt wel zeggen dat ik altijd geslaagd ben met shoppen bij Naron. En ik hoop dat dit nog heel lang zo zal blijven!”

Heb jij nou ook wel eens een grappig, gek of leuk moment met ons meegemaakt? Of ook een verzameling van bijvoorbeeld tasjes, bikini's of wat dan ook? Deel hem met ons...

 

 

Wist je dat
…Wij altijd in februari en september een € 5 gift card actie hebben in Naron Breda? Omdat we nog altijd dicht zijn geldt code 5euro2021 deze maand ook online…
Wist je dat
…Verzorging van je borsten wat meer aandacht in de media krijgt? Wij werken al met de prachtige olie van Boobilicious die de bijzondere huidstructuur van je borsten soepel houdt. Bijkomend voordeel is dat je door het inmasseren je ook je borsten voelt en preventief onderzoekt. Worden ze steviger? Vast wel, maar groter…
Wist je dat
…Onze blog over BH's wassen heel veel gelezen wordt? Linda.nl schrijft er ook weer eens een kort bericht over…
Wist je dat
...Je jouw verjaardag kunt opgeven voor een leuk verjaardagscadeautje van ons? Log in op Mijn Naron en update je gegevens...
Wist je dat
…Door corona de trend van comfortabel zittende kleding en ondergoed een rush maakt? De hoge slip, is hot! Brigitte Jones revival…
Wist je dat
…We altijd met interesse en respect naar succesvolle collega’s in de lingeriewereld kijken? Rihanna heeft natuurlijk wel een groot voordeel door haar bekendheid. Maar toch, haar Savage X Fenty is nu al meer dan 1 miljard waard…
Wist je dat
…Er nog van alles te leren is over je tepels? Dit zijn 8 weetjes…

Wist je dat
…Je niet alleen je borsten regelmatig moet (laten) checken? Vulva en vagina kanker worden vaak door vrouwen zelf niet herkend. Dit komt door onwetendheid…
Wist je dat
...POP staat voor Power Of Positivity? Hunkemöller komt met een nieuw brand gericht op generatie Z. Mooi voorbeeld van bewustwording anno nu…
Wist je dat
…Click & collect in de ogen van ons winkeliers een wassen neus is? Onze branchevoorzitter blogt dat dit beleid zo krom is als een hoepel. Winkels kunnen gewoon veilig open...
Wist je dat
…Deze jonge fotografe aan boudoir fotografie doet? Kijk naar jezelf, zie hoe mooi je bent en houd van je lichaam. Alles waar wij ook voor staan! Zij biedt deze experience fotoshoot aan…
Wist je dat
...Je ook je vrienden over ons op de hoogte kunt houden? De Week van Naron kan doorgestuurd worden via deze email of worden gedeeld op Facebook…   
Wist je dat
…Wij al deze wist-je-datjes ook maar gewoon tegenkomen op internet? We checken niet de bronnen, dus blijf alert en nadenken of iets waar of niet helemaal waar zou kunnen zijn! 

iDeal Visa MasterCard Bancontact Fashion Cheque Klarna Sofort Banking
Jouw winkelwagen (0)

We zien hetzelfde product in twee maten in je winkelwagen. Kom ze gerust passen bij ons in de winkel of virtueel via onze online passessie.

Bestel nog voor € 75.00 om geen verzendkosten te betalen binnen Nederland
 
Totaal 0.00
Verder winkelen
Bestellen
Extra controle