• Cupmaten DD t/m O
  • Omvang vanaf 60
  • Volledige collectie Freya Fantasie & Elomi
  • Gratis opsturen vanaf €75
  • Retourtermijn 90 dagen
  • Winkel in Breda
  • Top adviseurs
  • Naronnies sparen

Ons team

WELKOM op hét adres voor een maatje meer borsten, billen of allebei. Dit is team Naron!

In onze winkel in hartje Breda vind je alles op het gebied van lingerie en badkleding vanaf omvang 60 en in cup DD t/m O. Naron.nl biedt het totale overzicht van alle  producten uit onze collectie en zelfs meer dan we in de winkel kwijt kunnen. In Naron Breda staat alleen wel een team van topprofessionals voor je klaar. De kennis en know how over wat het is om een grote cupmaat te hebben en welke problemen dat met zich mee kan brengen kennen wij allemaal. Maar nog veel belangrijker is het dat wij weten hoe die problemen snel opgelost kunnen worden. We helpen je met het vinden van jouw perfecte bh op het vlak van maat, pasvorm en smaak natuurlijk.

Een goed passende bh moet mooi zijn, maar vooral goed en lekker zitten. Het is dé basis voor je bovenkleding. Ben jij het ook zat dat beugels prikken, bandjes afglijden, de bh omhoog kruipt op je rug? De juiste bh laat je figuur beter uitkomen waardoor je slanker lijkt, jij je lekker voelt en dus op z’n mooist bent!. Wie wil dat nou niet?

De belangrijkste merken voor Naron® zijn Freya (wij zijn Platinum Member), Fantasie, Panache, Cleo, Elomi, Sculptresse, Wonderbra en Conturelle.

Wil je op de hoogte blijven van onze collectie en andere wetenswaardigheden, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief (zie onderaan of via Mijn Account). Veel shopplezier en laat je verrassen....

TEAM NARON

Sharon en Nathalie

Naron® is een samenstelling van onze voornamen Nathalie (links) en Sharon (rechts). Wij zijn zussen en in 1996 startten we vanuit eigen behoefte onze lingeriewinkel voor grote maten. Het was een ramp om goede, maar vooral leuke lingerie te vinden in een cupmaatje meer. Toen zijn wij ons in een dolle bui eens wat gaan oriënteren. Maar die gekkigheid werd een steeds serieuzere kwestie en in oktober 1996 openden we trots de deuren van onze eerste Naron-winkel.

Wij houden ons inmiddels vooral achter de schermen bezig met werken aan het bedrijf. Denk aan de verschillende bedrijfsporcessen zoals inkoop en voorraad, de positionering van de fysieke en online winkel, het ontwikkelen van de ultieme belevenis voor jou als klant, administratieve zaken en natuurlijk met de samenstelling en creëren van ons topteam. Want inmiddels werken er een hele bubs toffe meiden bij ons die zich elke dag meer dan 100% inzetten en zichzelf ook graag aan je voorstellen.

 

     
 Vacature bij Naron

Noor en Pasquale gaan ons helaas binnenkort verlaten en dat geeft weer ruimte voor leuke nieuwkomers. Maar er is meer!

Ben jij de volgende die we toe kunnen voegen aan ons team? Vind je het oké dat de wereld een gekkenhuis is en het hoofkantoor aan de Veemarktstraat in Breda staat? ☺ Check dan meteen welke vacatures we hebben of tip iemand die je er goed bij vindt passen. Klik op de banner als je bij team Naron wilt...

 
     
     
     
Foto Patricia Hallo, mijn naam is Patricia en sinds september 2006 in dienst bij Naron Underwear. Met een tussenpose van ruim 2 jaar had ik daarvoor ook al 3½ jaar gewerkt bij en vooral mét Nathalie en Sharon. Tegenwoordig werken zij veelal achter de schermen en heb ik er een leuk stel collega's voor in de plaats gekregen. Ik werk parttime en naast mijn huishouden is mijn werk voor mij een leuke bezigheid. Naast het sporten is het écht iets voor mezelf. Ik houd ervan om voor andere klaar te staan. Waar kun je dat beter dan in een winkel waar het advies boven aan het verlanglijstje staat? De mensen blij en enthousiast over hun aankopen de winkel uit te zien gaan is geweldig. Verder ben ik al jaren heel gelukkig met mijn man Antoine die al sinds mijn jeugd mijn grote liefde is. We hebben samen onze geweldige zoon Justin. In de weekenden en soms door-de-week ben ik zijn grootste fan langs het voetbalveld.  
     
Foto Miranda

Hoi, ik ben Miranda en kom uit Oosterhout. Ik ben getrouwd met Jean-Paul en we hebben 2  zonen Denley en Kyen, heerlijk zo'n echt mannengezin! Ik werk sinds begin 2011 bij Naron. Eerst bij Naron JEANS, maar toen deze winkel in 2014 werd gesloten maakte ik de overstap naar de lingerie. Het was even wennen. Niet aan mijn toffe collega's, want die kende ik al, maar bh's adviseren is een écht vak. Om dat onder de knie te krijgen zoals Naron het doet, vond ik heel intensief. Net als iedereen dacht ik op een gegeven moment dat ik het nooit zou leren. Maar de aanhouder wint en inmiddels heb ik mijn draai helemaal gevonden. Het is grandioos hoe blij je mensen maakt met een goede bh of bikini die ze door jouw vakkennis vinden. Wat ik leuk vind om te doen in mijn vrije tijd is winkelen, lezen en leuke gezellige dingen doen met mijn gezin, familie en vrienden. Kortom genieten, want een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!

 
     
Clara, verkoopassistent in het weekend bij Naron

Hallo, ik ben Clara en ik werk sinds eind 2017 bij Naron als verkoopassistent. Je vindt mij vooral om en nabij onze balie. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met muziek bezig te zin. Mijn opleiding is ‘Glas in lood’ aan het Sint Lucas in Boxtel. Ik houd ervan om voor mensen met glas in lood echt iets bijzonders te maken wat perfect bij ze past en  waar ze gelukkig van worden. Het klinkt wel alsof het over een bh gaat, hihi. Ik ben dus bij Naron hartstikke op mijn plek, want met mijn creativiteit en drive om mensen blij te maken, hoop ik dat ik jou ook een leuke beleving geef als je bij ons komt shoppen. Ik kan je helpen met van alles buiten de paskamers. Dus vraag maar raak!

 
     
Foto Joyce

Mijn naam is Joyce en ik werk vanaf maart 2016 bij Naron. Jarenlang in de horeca gewerkt en nu geswitcht naar de retail. Een grote overgang? Nou, dat valt reuze mee. Ik ben al helemaal in mijn element omdat ik ook nu mensen op het gemak kan stellen. Klantgerichtheid staat bij mij hoog in het vaandel en vind het een echte kick als jij met een lach de winkel uitgaat én snel weer terug komt. Daar zorgde ik in de horeca ook voor en is heerlijk! Verder ben ik lekker bourgondisch aangelegd en ga ik graag samen met mijn vriend, vrienden en familie uit eten of terrassen waarbij een goed wijntje niet ontbreekt! In en rond het Rucphense ben ik vaak buiten te vinden voor een lekkere wandeling of training met mijn hond. Tenslotte sluit ik mij nu al aan bij wat mijn collega Miranda in mijn eerste werkweek zei. Het geven van een juist en deskundig advies over lingerie en badkleding is pittig. Dit is echt een vak apart en ik kijk ernaar uit ook jou straks te helpen bij het vinden van jouw pareltjes!

 
     
 Foto Pien

Hoi iedereen! Ik ben Pien, ik ben een steenbok uit 1999 en werk sinds april 2018 als verkoop assistent bij Naron. Ik woon sinds eind 2017 in Breda en studeer hier aan de kunstacademie en doe ‘Grafische en Ruimtelijke vormgeving’. Als ik niet op school zit of aan het werk ben vindt je mij in de stad met mijn vrienden. Bij Naron help ik je op weg richting paskamer. Natuurlijk denk ik creatief mee. Als je pas sessie is gelukt dan reken ik in de weekenden met je af of plaats jouw bestelling. Ook mag ik veel andere leuke taken doen zoals het creëren van artikelbeschrijvingen voor naron.nl. Nathalie en Sharon vroegen ook al om creatieve input op marketingvlak, maar dat vind ik nog wat lastig. Minder lastig vind ik de kleur van mijn haar. Daarmee ga ik bijna wekelijks los, dus zoek mij niet op basis van blond, donker, rood of groen… Uiterlijk en kleding vind ik geweldig dus dat past perfect bij Naron. Net als het echt helpen van mensen, dat vind ik heel fijn. Tenslotte herken je mij nog aan mijn zachte ietwat zangerige tongval. Limburg is waar ik geboren ben en waar ik heel graag nog naar terug ga voor een bezoekje aan mijn familie. Dat bezorgt me pas echt een glimlach en ik hoop dat ik die glimlach ook jou bezorg als ik je heb geholpen bij Naron.

 
     
Foto Esther Mijn naam is Esther en mij zul je niet heel vaak in de winkel zien. Wel kun je mij aan de telefoon treffen of hebben we e-mail contact over een lopende bestelling. Ik werk nl. vooral achter de schermen en doe alle goederenverwerking en klantenbestellingen. Ook heb ik contact met onze leveranciers over niet goed of te laat geleverde producten waarna ik weer z.sm. de terugkoppeling aan jou als klant verzorg. Ik kan heerlijk zelfstandig werken en alles lekker regelen. Dat vind ik geweldig en dan ook nog eens met mooie producten in een super gezellig team. Privé heb ik ook een druk bestaan met mijn gezin en grote kennissenkring. Mijn grootste hobby is reizen. Dus met vakanties wil ik graag stedentrippen en de mooie plekjes op deze aardbol bekijken. Verder is sporten één van mijn favoriete bezigheden en ben ik groot fan van het Nederlands Elftal en Barcelona.  
     
Foto van Noor

 

Hoi! Ik ben Noor en ik werk vanaf de zomervakantie 2018 bij Naron. Ik ben de allerjongste en zit natuurlijk nog op school, 2-talig atheneum op de Nassau in Breda. Voor school heb ik veel concentratie en inzet nodig en dat komt ook goed van pas bij Naron. Ik ruim altijd op zaterdag, de drukste dag van de week, alle gepaste bh’s en bikini’s op. Ik moet dus goed opletten dat ik dat goed bij houd. Thuis en ook op school werk ik graag netjes en houd ik van structuur. Ook dat merken jullie bij Naron, want als ik naar huis ga dan hangt de hele winkel weer helemaal strak en op maat. Verder ben ik dol op dansen, Netflixen, muziek luisteren en reizen. Ik ben het dus die swingend en zingend langs de rekken gaat om wat centjes bij te verdienen zodat ik later over de wereld rond kan reizen. Dus voorlopig werk ik gezellig bij Naron en zou ik het leuk vinden als je het mij laat weten als je me herkent.

 
     
 Foto Thalita  

Hallo allemaal! Mijn naam is Thalita en ik ben vanaf maart 2019 de shopmanager waar Naron al een poos op zoek naar was. Sommige van jullie zullen mij misschien herkennen en dat kan kloppen. Vijf jaar geleden heb ik bij Naron gewerkt op de zondagen naast mijn toenmalige baan in een grote schoenwinkel. Heb met Nathalie en Sharon altijd contact gehouden.. Ik kijk er enorm naar uit om met dit team een fantastische tijd tegemoet te gaan. Je zult als klant steeds vaker  met mij te maken krijgen voor al je vragen, opmerkingen en problemen zodat Nathalie en Sharon meer aan, dan in het bedrijf kunnen werken. Samen met iedereen van team Naron willen we Naron naar een next level brengen.  Ik ben trots dat ik dit vertrouwen van binnenuit van iedereen krijg. En dat trotse gevoel wil ik jou ook geven door je te adviseren over de perfecte bh of bikini of met welke vraag je ook naar ons toekomt. Ik ga ervoor net zoals ik er altijd voor ga als ik flink aan het sporten ben. Ook ik heb een hele goede band met mijn zus en bij elke thuiswedstrijd van NAC zitten wij op de tribune. Ik ben dol op mijn sociale leven en als single geniet ik van mijn vrijheid en van mijn vrienden. Gezelligheid en het samen leuk hebben ga je dus merken als je bij ons voor je mooie lingerie en badkleding komt shoppen. Maar daarom stond Naron natuurlijk allang bekend en pas ik er helemaal bij. Zien we elkaar snel?!

 
     
 Foto Pasquale  

Hi iedereen, mijn naam is Pasquale! Ik werk sinds februari 2019 bij Naron als 'baas van de balie'. Mij zul je dus het meeste achter en rondom de balie vinden. Oorspronkelijk kom ik uit Woerden en ben verhuisd naar Breda voor mijn studie aan de kunstacademie. Daar studeer ik animatie/illustratie en leer ik hoe ik verhalen moet vertellen met beeld. Dat beeldend vertellen gebruik ik natuurlijk ook dit weekendbaantje bij Naron. Gaat het niet om beleving tegenwoordig in de winkels? Ik ben gek op tekenen en op dieren en muziek. Zelf speel ik gitaar en heb ik zo nu en dan wat 'jamsessies' met mijn huisgenoten. Festivals zoals Pinkpop of Rock Werchter bezoek ik graag. Met mijn uiterlijk en kleding bezig zijn vind ik ook heel leuk en toen ik nog in Woerden woonde bestelde ik altijd online bij Naron mijn bh’s. Nadat ik naar Breda was verhuisd om hier op kamers te gaan, wandelde ik door de stad en ontdekte dat mijn favoriete bh-winkel nu in mijn eigen stad zit! Daar wilde ik dus gaan werken en zo is het gekomen dat ik nu jou ga helpen en hopelijk die lach op je gezicht bezorg die ik altijd kreeg als ik mijn mooie aankopen binnen kreeg. Maar nu live!

 

 
     

 

De week van Naron NIEUWSBRIEF

  • Beleef naron
  • Nieuwe collecties
  • Acties & SALE