• Cupmaten DD t/m O
 • Omvang vanaf 60
 • Volledige collectie Freya Fantasie & Elomi
 • Gratis opsturen vanaf €75
 • Retourtermijn 90 dagen
 • Winkel in Breda
 • Top adviseurs
 • Naronnies sparen

Corona update - 18/04/2020

 

Hou vol! Jij wil toch ook snel van alle beperkingen af?

18/4/20 | 17.15 uur

We waren vandaag best verbaasd dat het ineens veel drukker was dan de afgelopen weken. Absoluut lang niet druk genoeg om een gezonde omzet te hebben, maar we merkten meteen hoe lastig het is in een smalle winkel als de onze, om voldoende afstand te houden. Zeker als mensen met z'n vieren binnen komen. Dit kan natuurlijk echt niet en we vragen om dit alsjeblieft niet te doen.Voor onze gezondheid, voor de gezondheid van andere klanten en vooral voor de wereldgezondheid hopen we dat iedereen vol houdt! Als je wilt dat we corona verslaan en je favoriete winkels en kroegjes het overleven, kom alleen of max met z'n tweeën maar blijf vooral nog zo lang mogelijk thuis!

 

We zullen deze week samen overleggen hoe we met deze situatie weer om moeten gaan. Waarschijnlijk gaan ook wij geleiding aanbrengen in de winkel voor een veilige routing. Gun elkaar het broodnodige uitje en dus ruimte! Liefs en dankjewel voor het mee doen.

Zo jammer, onze 1e virtuele passessie werd geannuleerd

8/4/20 | 13.15 uur

We zaten er helemaal klaar voor. Beetje gespannen natuurlijk want ook voor ons zou het de allereerste keer worden. Maar we hadden er onwijs veel zin in, in de 1e virtuele passessie.

 

Na wat rumoer rondom de beveiliging van Zoom hebben zij die geüpdatet en konden we toch van start gaan. Dat dachten we althans, maar na een kwartier wachten en de voicemail ingesproken te hebben van de klant die de 1e virtuele passessie bij ons boekte, kregen we een berichtje dat ze de afspraak annuleerde. Geen reden, wel een nieuwe afspraak gewoon voor in de winkel. Koud watervrees? Dat zou zo maar kunnen natuurlijk en we begrijpen dat ook nog heel goed.

 

Maar we leven in een nieuwe en totaal andere tijd dus wij willen ervoor gaan om jou toch ook thuis gebruik te laten maken van onze expertise over jouw perfecte model en maat bh, bikini of andere lingerie en badmode items. Ga je mee op weg naar onze, zoals Mark Rutten het gisteren zo mooi noemde, nieuwe 1½ meter wereld? We are ready...

 

Je kunt je virtuele passessie boeken via Facebook. Laat je email adres achter en we bevestigen de afspraak. Via email krijg je vervolgens een uitnodiging met link en wachtwoord om de virtuele wachtruimte op de afgesproken tijd binnen te gaan. Daarna kunnen we elkaar zien en horen en je helpen met onze tips & tricks. Een kind kan de was doen! ☺

 

We gaan zondags dicht

5/4/20 | 16.40uur

We waren vandaag weer gewoon open van 12 tot 17 uur, maar as we speak zijn er 2 klanten geweest. En die hadden gisteren allebei gebeld of we open waren vandaag. Iedereen checkt dus of we wel of niet open zijn momenteel. En als deze dames niet waren gekomen dan was er niemand spontaan binnen gewandeld. Dat vinden we niet meer de moeite waard om voor open te zijn.

 

Daarom hebben we jammer genoeg besloten om voorlopig onze gezellige en goed lopende zondagen dicht te blijven. Volgende week is het 1e Paasdag en zouden we sowieso niet open zijn, maar daarna blijven we dus tot nadere berichtgeving dicht op zondag. Ook 2e Paasdag zullen we dit jaar een keertje over moeten slaan. Van dinsdag t/m zaterdag zijn we op onze normale tijden geopend:

 

 

Van

 

Tot

Maandag

 

 

-

 

Dinsdag

 

10.00

-

17.30

Woensdag

 

10.00

-

17.30

Donderdag

 

10.00

-

17.30

Vrijdag

 

10.00

-

17.30

Zaterdag

 

10.00

-

17.00

Zondag

 

 

-

 

 

3 Extra tips van Naron!

 1. Tussen 10 en 11 uur en van 17 tot 17.30 zijn doordeweeks de paaltjes naar beneden in de Veemarktstraat. Dan kun je met de auto voor de deur komen om snel je bestelling op te halen zonder te passen. Naron drive-in... ☺
 2. Van dinsdag t/m vrijdag kun je van 16.15 tot 17.00 uur een 1 op 1 passessie met ons afspreken. Als we zo'n afspraak geboekt hebben, dit doe je via Facebook, zorgen we dat je alleen in de winkel bent.
 3. Een virtuele passessie om je thuis te adviseren bij het passen van je bestelde bh's en bikini's kun je elke dag de hele dag door boeken als we open zijn. Dus ook op zaterdag. Boeken doe je via Facebook.

 

Naron komt naar je toe met advies op afstand

30/3/20 | 15.15 uur

Vanaf nu kun je een virtuele passessie afspreken met Naron. Deze feature was onderdeel van de nieuwe webshop die we op dit moment bouwen. Maar nu hebben we het vanaf vandaag live! We hebben al enige ervaring inmiddels om je op afstand te helpen want we gaan natuurlijk niet meer mee de paskamer in. En eigenlijk is dat precies hetzelfde. 

Boek je passessie via Facebook
Op Facebook hebben we een knop toegevoegd om je individuele passessie te boeken. Je kunt kiezen uit een virtuele passessie waarbij we beeldbellen via Zoom. Een volledig veilige digitale omgeving met hoge beeldkwaliteit zodat we echt goed met je mee kunnen kijken als je thuis je bestelde bh’s en badmode uit probeert. Je kunt ook een 1 op 1 passessie in Naron Breda boeken. We zullen je afspraak bevestigen via Messenger. Voor de virtuele passessie via beeldbellen hebben we je email adres nodig om je uit te nodigen met een link.

 

Naron lanceert virtuele passessie

Wat een virtuele passessie eigenlijk is
Via een live beeldverbinding in de veilige virtuele omgeving van Zoom, kunnen we met je mee kijken hoe je thuis gestuurde bh, bikini, slip, badpak of al het andere dat je bij ons bestelde, zit. We geven je op afstand tips hoe je de bandjes moet afstellen, we vertellen wat je moet doen om je borsten mooi in de cups te leggen en of de omvang goed is. Zo kunnen we je echt goed adviseren of het perfect past of dat je het beter terug kunt sturen of brengen en wat het dan moet zijn. Ook kunnen we je mee nemen door de winkel om nog andere mooie lingerie of badkleding te bekijken.

Spannend voor iedereen
Dit is zoiets nieuws en bestaat nog helemaal niet in de lingerie wereld. Je weet dat we altijd vooruitstrevend willen zijn, maar ook wij vinden het super spannend. Gaat het ons wel lukken om je te adviseren op het niveau zoals we dat willen en durf jij het aan om via beeldbellen ons mee te laten kijken. Allemaal nieuw voor iedereen. Wij gaan super graag de uitdaging aan en willen het dolgraag samen met je uitproberen.

Spreek nu je passessie met ons af… 

 

Zondag 29 maart zijn we voor 1x dicht

28/3/20 | 19.00 uur

 Dit is eenmalig omdat we in deze tijd voor deze dag net te weinig mensen op kunnen trommelen om open te zijn. Sorry!

 

Lege winkelstraat in Breda op zaterdagmiddag half 2

28/3/20 | 13.30 uur

Lege winkelstraat Breda Wij worden hier als winkel echt erg verdrietig van. Helemaal als de overheid dan ook nog besluit dat winkels niet in aanmerking komen voor de regeling TOGS Tegemoetkoming Ondernemers Getroffen Sectoren. We hoeven nl. tot nu toe niet dicht en toch hebben ook wij geen omzet. Op dit moment zijn er pas 3 mensen binnen geweest...

 

Naron komt naar je toe met virtuele passessie en laatste corona nieuws in De Week van Naron

27/3/20 | 17.45uur

Lees nu onze laatste nieuwsbrief...

 

Mogelijke vertraging bij PostNL

26/3/2020 10.45 uur

Wij krijgen evt. niet voorradige producten in principe op tijd binnen. Soms is er een dag vertraging door de drukte bij alle pakketdiensten omdat iedereen online shopt momenteel. Als je op Naron.nl de maat hebt geselecteerd van je favoriete bh of bikini en bijpassende slips, dan zie je wat lager op de product pagina of ze voorradig zijn en daaronder wat de verwachte levertijd is. We versturen zelf alles met PostNL en die communiceren momenteel dat er door de drukte bij hen, dat ze ook wat vertraging hebben bij de bezorging. We hopen dat je hiermee rekening wilt houden en dus ietjes geduldiger zult zijn dan gebruikelijk. En tja, waarom niet nu velen noodgedwongen alle tijd hebben... ☺ 

Als je online bij ons hebt geshopt nodigen we je na 2 weken altijd uit om ons tebeoordelen. Daarmee geven we je dan graag
€ 5 shoptegoed. We horen nl. ontzettend graag hoe ook nu in deze rare tijden je vindt dat we het doen. Je mag ons ook spontaan beoordelen bij Feedbackcompany. Dat kan via deze link. Thnxxxx

 

 

Wat je al niet tegen komt als je thuis bent door corona

24/03/20 | 19.00 uur

Krantenknipsel 1997Natuurlijk zijn er ook voordelen aan het verplicht thuis blijven door corona. Johan Cruiff zei altijd dat elk nadeel ook een voordeel heeft en zo is het echt. Want kijk maar wat Diane Siegersma, klant van het eerste uur van ons, vond in haar la toen ze die ens flink ging opruimen... We hebben dus al vaker voor hete vuren gestaan, alhoewel dze natuurlijk wel écht van een geheel andere orde is.

 

Laatste corona nieuws in De Week van Naron

20/3/20 | 17.30 uur

Lees nu onze laatste nieuwsbrief...

 

Op te halen of nieuwe online bestelling nu gratis opgestuurd in Nederland

19/3/20 | 14.35 uur

Lieve lingerie lover,

 

Er ligt nog een bestelling op je te wachten in Naron Breda. We snappen heel goed dat het misschien nu lastig is om deze op te komen halen. Daarom laten we je op deze manier even weten wat je allemaal kunt doen voor het geval we eventueel helemaal moeten sluiten en je deze voorlopig niet in je bezit hebt. Dat zou super zonde zijn. Uiteraard houden we op alle mogelijke manieren rekening met jouw en onze gezondheid.

 

Wat kun je doen?

Je kunt de bestelling ophalen in de winkel. We gaan vanaf donderdag 19 maart 2020 als volgt open:

10.00 tot 11.00 uur - Ophalen zonder passen - Je kunt met de auto voor de deur van de winkel om alleen even je bestelling bij ons op te halen.

11.00 tot 15.30 uur - normaal geopend - We helpen maximaal in 2 paskamers 1 klant tegelijk per paskamer. We hebben ook hygiëne voorschriften die je hieronder leest.

15.30 tot 17.00 uur - Er is ruimte om 2 klant op afspraak te helpen zodat je zeker weet dat je alleen in de winkel bent en geen contact met anderen riskeert. De afspraak duurt maximaal 45 minuten.

17.00 tot 17:30 uur - Ophalen zonder passen - Je kunt met de auto voor de deur van de winkel om alleen even je bestelling bij ons op te halen.

 

Dit is wat we doen voor jouw en onze gezondheid in Naron Breda

ð  Niemand die vandaag werkt heeft (milde) verkoudheidsklachten.

ð  We helpen 1 klant tegelijk.

ð  Onze paskamers zijn zo ruim dat er meer dan 1½ meter afstand is tussen jou en de klant in een andere paskamer.

ð  We houden zoveel mogelijk afstand bij het adviseren.

ð  We wassen onze handen na elke klant.

ð  We nemen de oppervlakken af die aangeraakt zijn na iedere passessie en betaalactie.

 

We zouden jou graag het volgende vragen in Naron Breda

ð  Als je (milde) verkoudheidsklachten hebt, wil je dan ajb op een later tijdstip terug komen of je bestelling online bij ons doen op Naron.nl?

ð  Wil je jouw handen wassen voordat we samen aan de slag gaan?

ð  Wil je ajb alleen pinnen en niet met contant geld betalen?

 

Je kunt de bestelling op laten sturen. We hebben een retour termijn van 90 dagen, dus daarvoor heb je alle tijd. Dan doen we het volgende:

- We mailen je een betaallink

- Controleer zelf even of het adres dat op de bijlage staat, het adres is waar we het naartoe mogen sturen. Zo nee, dan kun je het goede adres mailen onder vermelding van je bestellingnummer.

- Na ontvangst van je betaling sturen we het gratis naar je op

We sturen info mee in je pakketje om je te helpen bij het passen. Je kunt ook dit filmpje bekijken waarin we stap voor stap uitleggen hoe je de bh of bikini afstelt en waarop je moet letten zodat hij perfect past. Nog meer tips geven we op onze bh maat calculator die je vindt onderin de footer op Naron.nl.

We zijn druk bezig om te onderzoeken of we via beeldbellen je kunnen helpen tijdens je passessie thuis. Houd onze corona updates daarvoor goed in de gaten.

We zijn allemaal geconfronteerd met iets onwerkelijks en waarop we geen enkele invloed hebben. We proberen daarom zo goed en zo kwaad je toch te kunnen blijven helpen, maar we zullen ons ook altijd aan de regelgeving van de overheid moeten houden. Hopelijk komen we er goed en gezond doorheen en zien we elkaar spoedig weer als alles weer normaal wordt.

Keep cool en blijf gezond!

 

 

Naron Breda blijft open

16/3/20 | 21.05 uur

Op dit moment zijn er geen nieuwe maatregelen getroffen door de overheid en zijn wij gewoon morgen open van 10.00 tot 17.30 uur. Je kunt dus gewoon je bestelling ophalen of voor iets nieuws langs komen als je zelf ook geen (milde) verkoudheidsklachten hebt.. Wel moeten we samen even uitvogelen hoe we het gaan doen met 1-1½ meter afstand. Maar daar komen we vast en zeker ook wel aan uit. De mens is creatief... Als je daarvoor goede ideeën hebt, dan horen we het graag.

 

Omdat je geen kopje koffie meer kunt drinken bij onze horeca collega's, zullen wij die met plezier voor je zetten.

 

Email: klantenservice@naron.nl

 

Help en denk je met ons mee

16/3/20 | 15.40 uur

Op dit moment is opnieuw het kabinet in spoedoverleg en is het nog onbekend of er nieuwe maatregelen komen zoals bijvoorbeeld ook het sluiten van winkels. Alles heeft al zeer grote gevolgen voor iedereen en ook voor ons. Achter de schermen zijn we zeer hard aan het werk om vooralsnog alle mogelijke maatregelen die nu beschikbaar zijn voor ondernemingen die hard geraakt worden door de coronacrisis te activeren. Tevens denken we na over hoe we hier met ons mooie bedrijf doorheen komen en hoe we als team Naron samen met al onze geweldige klanten hiervoor kunnen zorgen. Het zou voor zovelen echt een probleem worden als we ophouden te bestaan door iets waar niemand wat aan kan doen en heeft kunnen voorzien. Help en denk je met ons mee? Maar vooral blijf gezond en keep cool! We houden je snel verder op de hoogte. Liefs X

 

Email: klantenservice@naron.nl

 

Nieuwe kortingscode

16/3/20 | 11.00 uur

In onze wekelijkse nieuwsbrief De Week van Naron van afgelopen vrijdag, hadden we onderstaande corona update waarbij we ook een actie aankondigden met gratis verzending in Nederland ook onder € 75 als je online bij ons besteld. Op het moment van versturen hadden we gekozen voor de kortingscode corona. Intern hadden we hier al over gesproken of dit gepast was, maar na alle ontwikkelingen van de afgelopen dagen zijn we samen met andere klanten tot de conclusie gekomen dat dit niet langer het geval is. Door alle hectiek hebben we hieraan zelf niet meer gedacht en dankjwel als je ons hierop attent maakte via de sociale kanalen.

 

De actie blijft lopen t/m 31 maart 2020 en de koRtingscode die je vanaf nu kunt gebruiken om je bestelling graits opgestuurd te krijgen is gratisverzending.

 

Uit De Week van Naron

13/3/20 | 17.00 uur

Veilig shoppen bij Naron
Zoals elke Nederlander zijn ook wij bezorgd over de corona alert bij naronontwikkelingen rondom het Corona virus. Niet zozeer omdat we bang zijn zelf ziek te worden, maar wel voor onze ouders en grootouders. En natuurlijk zijn we ook bezorgd om het functioneren van de maatschappij als te veel mensen tegelijk ziek zouden worden en niet meer de zorg en service verleend kan worden die we normaal gesproken gewend zijn. We vertrouwen op de adviezen van de overheid en RIVM en houden ons zeker aan de richtlijnen ten aanzien van geen handen schudden, vaak handen wassen en het schoon maken van oppervlakten die vaak worden aangeraakt. We vertrouwen er ook op dat onze klanten die verkouden zijn en hoesten de eerste paar dagen thuis blijven. Daarna is het grootste besmettingsgevaar alweer voorbij. Ook in ons team wordt hier rekening mee gehouden. Je kunt dus met een gerust hart onze kant op komen als je geen klachten hebt of net ziek bent geweest en weer aan de beterende hand bent.

90 Dagen om te ruilen
Wist je dat wij een retourtermijn hebben van maar liefst 90 dagen? Dat betekent dat je nu gewoon zonder problemen je favoriete badkleding of lingerie online bij ons kunt aanschaffen. Mocht het niet goed passen of om een andere reden tegenvallen, dan heb je alle tijd om er op een later moment mee naar Naron Breda te komen als dat nu even niet lukt. Zo hoef je in ieder geval niet naast je favoriete items te grijpen! Enne als je toch moet thuiswerken en je partner ook, wil je het dan niet ook een beetje leuk maken? Met een mooi setje onder je joggingpak.... :)

Om het ongemak, dat we met z’n allen toch wel ervaren door die Corona, nog wat te verzachten, zullen we alles binnen Nederland gratis naar je opsturen als je in je winkelmandje kortingscode corona gebruikt. Een beetje bizar, maar wel makkelijk, toch?! Je kan gebruik maken van deze korting t-m 31 maart

Rustig shoppenCorona alert veilig shoppen bij naron
We beginnen nu helaas wel echt te merken dat het rustiger wordt in de winkels en ook dat is natuurlijk spannend. Voor ons als winkel dan hè. Als je gewoon gezond en zonder klachten bent (en dat zijn gelukkig by far de meesten) is dat voor jou als klant wel een uitgelezen kans om rustig en met onze volle aandacht de leukste nieuwe grote maten bh’s en bikini’s te shoppen. Mochten we op sommige dagen met wat minder personeel in de winkel staan, omdat collega’s uit voorzorg thuis moeten blijven, dan rekenen we graag op je geduld en begrip als het net wat minder vlot gaat dan je van ons gewend bent. Samen komen we er wel doorheen! En we hopen op snel weer mooi weer, zodat we 'bye bye' kunnen zeggen tegen dit vervelende griepvirus.

De week van Naron NIEUWSBRIEF

 • Beleef naron
 • Nieuwe collecties
 • Acties & SALE