• Cupmaten DD t/m O
 • Omvang vanaf 60
 • Volledige collectie Freya Fantasie & Elomi
 • Gratis opsturen vanaf €75
 • Retourtermijn 90 dagen
 • Winkel in Breda
 • Top adviseurs
 • Naronnies sparen

Vacature SOCIAL MEDIA BEHEERDER, is dat écht wat je denkt dat het is… - 01/07/2019

 

Een spin in het web is wat onze social media beheerder zal zijn. Een creatieve duizendpoot die naadloos de meest spannende lijntjes weet te leggen tussen de fysieke winkel en de webshop waarbij de klant telkens wordt getriggerd om Naron te bezoeken. Het leggen van verbanden tussen de online en offline wereld is jouw grootste uitdaging, omdat die zo van elkaar verschillen. Of niet? Door de vrijheid om zelf ideeën te ontwikkelen waarbij out of the box altijd de voorkeur heeft, lukt het je Naron Breda en Naron.nl met elkaar te verbinden, te versterken en meer en meer onder de aandacht te krijgen van bestaande én nieuwe klanten.

 

 

 

Wat ga je doen…

Social Media assistent bij NaronHet is vrijdagmiddag en de wekelijkse nieuwsbrief De Week van Naron moet de deur uit, maar de nieuwste producten zijn net binnen gekomen en er moet nog een vlog van gemaakt worden die mee moet in de nieuwsbrief, maar ook live op alle socials. De promotieactie die het weekend van start gaat moet nog gecommuniceerd worden naar het team op de winkelvloer en last minute trekt je collega nog aan je jasje dat er een banner gemaakt moet worden bij de blog die zij zojuist schreef omdat die aansluit bij de actie. Dus… hoe ga je dit fiksen?

 

Als parttime social media beheerder ben jij hét creatieve brein en eindverantwoordelijk voor het bedenken, uitwerken en plaatsen c.q. inplannen van alle posts op onze sociale media. Denk daarbij aan actuele gebeurtenissen binnen Naron, acties, nieuwe producten, enz. Je bedenkt, filmt, regisseert en edit vlogs over nieuwe producten, gebeurtenissen binnen Naron, Facebook Live, enz. En altijd met een vleug Naron humor. Je beheert, actualiseert en ontwikkelt marketingacties a.d.h.v. de inhaakkalender. Unieke thematische marketingacties tover je uit jouw hoge hoed om ze volledig uit te werken en de communicatie daarvoor te verzorgen zowel met externe partners als intern en met de klant. Je schrijft en doet de vormgeving van de wekelijkse nieuwsbrief als ook de ontwikkeling van (nieuwe) email campagnes. Klantenservice vind je geweldig zowel telefonisch, via email als ook d.m.v. videochat welke optie we momenteel aan het onderzoeken zijn. Verder maak je de productomschrijvingen voor de website volgens de meest actuele SEO richtlijnen en doe je alles waar jij nog mee aan komt zetten...

 

Je bent…

Super creatief, stressbestendig en hebt een neusje voor wat de huidige shopper wil als zij winkelt in de stad of op het internet. Je houdt ervan in het middelpunt van de belangstelling te staan en dingen te regelen. Je snapt nl. dat in deze wereld de digitale mogelijkheden oneindig zijn en je vindt het geweldig om alles te ontdekken. Je weet hoe de digitale wereld binnen te halen in de stenen winkel en wat er voor nodig is om online de doelgroep te bereiken en te prikkelen om Naron Breda en Naron.nl te bezoeken en daar te converteren. Je weet dus wel wat van data driven marketing en bent zelf even gedreven om daarin wegwijs te worden of verder te ontwikkelen.

 

Je krijgt…

Je krijgt een vast en op het gebied van lingerievakkennis, super goed getraind en op elkaar ingesteld stel collega's. Team Naron is ambitieus en altijd in beweging. We willen het beste voor de klant en onszelf. Je krijgt ruimte om te doen wat gedaan moet worden. Ook persoonlijke groei is part of the deal.

 • Een ambitieuze en informele werkomgeving;
 • Een werklocatie in het centrum van het mooie en gezellige Breda;
 • Een breed takenpakket met veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden dmv opleidingen;
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden gebaseerd op de cao fashion, sport & lifestyle:
  - Garantieloon functieniveau E;
  - Personeelskorting;
  - Niet-ziek-bonus;
  - Reiskosten boven 10 kilimeter;
  - Collectiviteitsvoordelen door lidmaatschap INretail (werkindewinkel.nl);
  - Allerlei teamactiviteiten.

 

Solliciteren…

Denk je nu: “Jemig, ze hebben het over mij!”. Heb je minimaal een MBO4 werk- en denkniveau, bij voorkeur ervaring in een vergelijkbare job? Pak dan nu je telefoon of camera en maak dat verpletterende filmpje zodat we jou wel moeten uitnodigen om snel kennis met elkaar te maken . Mail jouw vlog aangevuld met motivatie en CV naar info@naron.nl t.a.v. Nathalie en Sharon Richheimer. 

 

Terug naar ons vacature overzicht

De week van Naron NIEUWSBRIEF

 • Beleef naron
 • Nieuwe collecties
 • Acties & SALE